Akinek volt/van lágyéksérve: a kezdeti stádiumban felfedezettek esetében mennyi idő telt el addig, amíg bőr alatti kidomborodásként már érzékelhető lett, azaz komplett sérvvé vált, majd ettől a ponttól mennyi idő telt el a műtétig (már akinek volt)?
Köszi a választ. Akkor ezek szerint nálad is úgy diagnosztizálták, hogy még kezdeti volt és a hasüregben maradt, nem boltosult elő. Milyen panaszod volt, vagy mellékleletként?
A problémám nekem az, hogy kezdetinek van diagnosztizálva (4 stádiuma van), de már fájogat, és ez eléggé nyugtalanít. Rosszul fogalmaztam, a bőr alatt látni (és ekkor már rugalmas tapintata is van, de ezt tudod). Igazából tapintani orvos fogja amíg nincs kinn, ami eléggé kellemetlen volt, a here tövénél gyakorlatilag betolta az ujját a sebész - mondjuk szólt, hogy ez nem lesz kellemes :) Amúgy nincsen fizikai munkám, számítógép előtti csücsülés zömmel. Ezzel a 10-20 évvel mondjuk megleptél, de elhiszem, gondolom sebésztől tudod, sajnos elfelejtettem ezt megkérdezni, mert azt hittem, hasüregi a panasz (8 hónapja volt azonos oldali vakbélgyulladásom, némi komplikációval, de laparoszkóppal meg lehetett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!