Erről mit gondolsz?
A konteósok évek óta állítják, hogy a kovidoltások meddőséget okoznak majd, így akarván megoldani a túlnépesedést. Lehetséges, hogy magára a vírusra fogják a herék károsodását, holott a vakcinától van? Az átlag ember úgysem tudja ellenőrizni, viszont valamit mondani kellett, mert már érkezhetnek ilyen jellegű panaszok?
Benne van a pakliban.
Én biztosan nem fogom magam beoltatni, borzasztó hogy egyeseknél milyen mellékhatásokat képes okozni..
A Pfizer mellékhatások csoportból szedtem le a képet. Kérdem én, milyen oltás az ami ilyeneket okoz??? [link]
A képet betettem a google képkeresőjébe és nem találta meg ugyanezt a neten, vagyis nem a netről szedte, főleg hogy több képet is csinált a kiütéseiről.
A képhez tartozó szöveg:
""Ha nem lenne gond, akkor én is le írnám az én kálváriámat,ami lassan 3 hónapja tart.
2021- ben megkaptam az oltásokat.
Astra Zeneca volt az első kettő utána Pfizer, amit 2021.november 08-án kaptam meg.
December 04- én elég furcsa, kiütések pöttyök jelentek meg rajtam.
Bőrgyógyászaton voltam.
Azt mondta, hogy csalánkiütés. Rettenetesen fáj s ég viszket.
Kaptam Lendint,Suprastint, Cetirizint.
Mondanom sem kell hogy semmit sem használt.
2022. Január elején a bokám kétszer akkora volt mint kellett volna.
Nem bírtam lábra állni 😓😓 Rá két napra a combom volt a duplája.
Borzasztó volt 😓
Január 7-én kórházba kerültem.
Azt mondták, hogy belső szervi betegségem van de a rákot sem zárják ki. Autoimmun betegségre is gondoltak.
Vizsgálat össze vissza.
Semmi eredmény nincs 😓
Rettenetesen el vagyok keseredve.
Amióta haza jöttem a kórházból,azóta folyamatosan járok orvostól orvosig.
Szedem a szteroidot, 2 hónapja .
Most plazmaferezis kezelésre megyek.
Van köztetek olyan aki így járt az oltás után?
S meg gyógyult?""
Számtalanszor elmondják, h a nők menszesze megzavarodott az oltástól. Ki tudja még, mit okoz a férfiaknál...
Ez az oltás egy nagy hurok volt a nyakunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!