A karantént mennyire ellenőrzik?
Figyelt kérdés
Nem voltam eddig covidos, most sikerült összeszedni, 7 nap karantén. Nincs ezzel baj, itthon vagyok 2 napja, de már fáj mindenem. Hiába mozgok, nem ugyanaz. Közvetlenül egy erdő mellett élek, arra gondoltam, kimegyek sétálni 1 órát. Nem jár arra senki, időnként 1-2 kutyasétáltató, de azért elég alacsony az esélye, hogy pont rájuk tüsszentek.
Lehet ebből baj? Tavaly voltak ismerőseim, akiket karantén ideje alatt ellenőrzött a hatóság, ez még bevett szokás?
2022. febr. 18. 09:53
11/13 anonim válasza:
Ahányad részre csökken(t) az ellenőrzés, annyiszorosára kellene emelni a büntetési tételt. Jelenleg a kb 1 millió Ft lenne reális.
12/13 anonim válasza:
Ha tényleg Covidos vagy és tüneteid vannak, akkor inkább tartsd be a karantént. Nem olyan nehéz, én 21 napig voltam karanténban külföldön egy szállodai szobában.
13/13 stellaz válasza:
Én is kaptam 7 nap karantént, de szombatonar voltak tüneteim, se csak csütörtökön volt a teszt, onnantól 7 nap. Már teljesen jól vagyok, ha az első nap teszteknek már véve lenne a karanténnak, most még még ülhetek itthon a maival együtt 5 napot. Teljesen feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!