Elrendelt karantént ellenőrzik még?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam első időkben se nagyon ellenőrizték.2021. nov. 27. 21:44
1/12 anonim válasza:
Nem igazán. Sok a fertőzött, erre már rég nincs kapacitás.
2/12 anonim válasza:
Barátaimat kivétel nélkül mindig felhívta a rendőrség, és kérte, hogy bizonyítsa, hogy otthon van. Nem tudom, hogy mostanában ez mennyire megy még, de 1 éve tuti hogy figyeltek rá.
4/12 anonim válasza:
Én nem tudok olyanról, akit mostanában ellenőriztek volna. Én is karanténba kerültem, pár családtagom és ismerősöm is, de senki sem ellenőrizte.
5/12 anonim válasza:
nekem is ismerősöm karanténban volt, de figyelték őket. párszor ki is jöttek hozzájuk azt mondták.
6/12 anonim válasza:
"Barátaimat kivétel nélkül mindig felhívta a rendőrség, és kérte, hogy bizonyítsa, hogy otthon van. "
Na ez konkrétan hazugság. Nem hívnak senkit, ki szoktak menni.
8/12 anonim válasza:
A hivatalos karantén elrendelésről se tudják időben kiküldeni a határozatot, tavaly még kétszer jöttek a rendőrök ellenőrizni, idén egyszer se. Nincs piros cetli se az ajtóra.
9/12 A kérdező kommentje:
Nekünk se telefon, se semmi egy hete. Piros cetlit még soha nem is láttam egy ajtón se.
2021. nov. 28. 14:27
10/12 anonim válasza:
Nem kell tesztelni, nem lesz karantén 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!