Háziorvosok jellemzően szoktak még elrendelni PCR tesztet?
Tegnap is furán éreztem magam, enyhe fejfájás és melegségérzet, mintha hőemelkedésem lett volna.
Ma enyhe torokfájás, egy foltban piros torok és mintha fáradtabb lennék.
Jó lenne tudni, hogy COVID-e. Ennek megfelelően rendelnék kaját, bevásárlást (érintésmentesen), venném komolyan úgy am-block az otthonmaradást, a sportot se kezdeném el gyógyulás után rögtön, mert COVID után nem szabad.
Amúgy megtehetem, hogy a héten ho-ban maradok.
A háziorvost nehéz elérni (du fog rendelni) és nincs is a toppon... Őszintén, ha felhívnám, csak az ingyenes PCR-ért tenném azt.
Az imént gyorsteszteltem negatívat, dehát tudjuk...
Egy kolléga épp ma jött vissza 1 hetes önkéntes "karanténból."
Háziteszt +, háziorvos nem rendelt pcr-t, mert "mire megcsinálják, úgyis ..."
:(
Háziorvos a munkája miatt emberekkel érintkező rokonnak nem rendelt még 1 éve és akkor se, amikor a második végigszedett antibiotikum se hatott neki. Végül nem COVID volt és fel is épült szerencsére.
Ha az orvos kéri is először gyorstesztet csinálnak, ha az pozitív akkor nem csinálnak pcr-t, ha negatív akkor igen
(1 hete mentünk ezen négyen végig)
Kettőnél klasszikus légúti nátha-köhögés némi hasfájással, a középsőmnél kötőhártya gyuszi és hasmenés.
Semmilyen gyógyszert nem írt fel, Tobrex szemcseppem volt otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!