Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Váladékot érzek a torkomban,...

Váladékot érzek a torkomban, és fáj a torkom mikor nyelek. Menjek el a háziorvosomhoz? Vagy még várjak míg nem jelentkezik láz?

Figyelt kérdés

Nem vagyok beoltva koronavírus ellen. 23 éves fiú vagyok.

Pozitív fertőzött voltam 2020.december 2.an. Enyhe tünetekkel átestem rajta.

Azóta NEM VOLTAM beteg.

Barátnőm nővére beteg volt, nem kaptam el tőle. Barátnőm beteg volt, nem kaptam el tőle.

Most a testvérem, és az anyám beteg volt, már mennek ki belőle. Most a barátnőm lebetegedett, ő is megy ki lassan a betegségből. Lehet elkaptam tőlük a betegséget?

Szedek egész évben c, d, cink vitamint mindennap.

Anyám be vám oltva. Barátnőm nincs, de volt teszten, és negatív lett.

Munkában is a kollégám betegen jár munkába és vele dolgozom. Nem akar menni táppénzre, így megfertőz mindenkit a munkában.

Szerintetek kapdos engemet a betegség? Megint beteg leszek?

Nem akarom el kiabálni, de múlt év decembertől nem volt semmi bajom. Remélem nem leszek megint koronavírusos fertőzött.

Mit javasoltok mit tegyek? Menjek orvoshoz?

Most Strepsilset szopogatom.

2021. nov. 7. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát inkább menj orvoshoz, mert így te is megfertőzöl mindenkit. Lehet korona is simán, meg más virus is, hiszen ősz van. De ezt csak teszt mondja meg.
2021. nov. 7. 20:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Sehova se járok csak munkába és haza.
2021. nov. 7. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell menni sehova. Éld az életed, szard le nekem is fáj, köhögök mégis jövök-megyek... mint régen!
2021. nov. 7. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Előszőr próbáld ki a sós vizes gargalizálást, nekem ez idáig 2 nap alatt mindig elmulasztotta a torokfájást, naponta 3-szor gargalizálj enyhén sós, langyos vízzel, ha nem múlik pár nap alatt, akkor még mindig elmehetsz orvoshoz.
2021. nov. 8. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Addig amíg nincs lázad,nem lehet nagy bajod. Kúrald ki magad, c.vitamin,gyömbér tea, torokfertőtlenitő. Jó még az öreg negró cukor, halls cukor is.
2021. nov. 8. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Egész évben szedek c, d, cink vitamint. Remélhetőleg gyorsan ki megy belőlem.
2021. nov. 8. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!