Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet Covid utóhatása, hogy...

Lehet Covid utóhatása, hogy fáj a hàtam közepe?

Figyelt kérdés

Lehet Covid utóhatása, hogy fáj a hàtam közepe?

Ha hátrsdölök mintha a tüdőm hàtúlja majd beszakadna.

Azért elvisrlhető érzéd. De már e hónapja érzem, kezdetben lerakódás érzet is volt, az már rlmúlt régebben.

Egy családtag is hasonlóról számolt be.

Hidegbe szinte nem is voltam. Tél se volt hideg, hogy mínuszba csináltam volna valamit.

Esetleg valami Covid utó-mellékhatás?

2022. febr. 12. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nekem a mellkasom fáj néha, pedig novemberbeb voltam covidos deltával... az omikronra meg azt írták hogy hosszabb távon is fájhat az ember háta utána. Szóval igen, épp a long covid hatását érzed.
2022. febr. 12. 08:48
 2/4 A kérdező kommentje:

1# Fú#k

Voltam Post-Covid vérvétrlen. Ott normálisak voltak az adatok.

Volt egy kis gyulladás, de a többi jó. Ez az utóhatás még megvan.

Azóts 3. Oltás is megvan.

2022. febr. 12. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet post-covid, de javasolt lenne egy vérvételen túl is kivizsgáltatni a problémát post-covid szakrendelésen, hiányában pulmonológiai szakrendelésen.
2022. febr. 12. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Valszeg visszamaradt. En omikronos lehetek, elso nap majd’leszakadt a hatam, azota is faj. Elvileg a faradtsag is marad.
2022. febr. 13. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!