Lyme-kór tapasztalatok a betegség utóhatásairól?
Első: "Nagyon alattomos a vírus."
BAKTÉRIUM!!
Sőt, több fajta (egy családba tartozó) baktérium okozhat mind Lyme-kórt.
A kezdeti időszakban (a fertőzés után pár héten belül) nagy dózisú antibiotikummal (pl. Amoxicillin napi 3x500mg) kiírtható a szervezetből.
Ha ez nem történik meg, akkor megmarad a szervezetben, és később izületi panaszokat okozhat.
1. Hogy vettétek észre a fertőzést? Lyme-folt?
2. Mennyivel később kapott antibiót, és mit/milyen dózisban?
A leírt idegrendszeri zavarokat kizárt, hogy Lyme-kór okozza.
De ha meg akarsz nyugodni, akkor Elisa teszttel vérből kimutatható.
Köszönöm a hozzászólásokat!
2#-nek: Külföldön voltunk, mikor a kullancsot észleltük benne. Kivettem és sajnos nem tettem el. Nem volt folt 9 napig. Mikor hazaértünk akkoriban jelent meg a 10. napon és másnap vittem orvoshoz. Nem tudták megállapítani 100%-osan és elküldtek a Lyme ambulanciára. Oda csak hétfőn tudtunk menni, tehát még két nap. Ott megvizsgálták és azt mondták: lyme és Amoxicylint kapott, amit rendesen szedett.
Nem baj hogy nem tettétek el a kullacsot.
+2 nap semmit sem számít.
Amoxicillin nagy eséllyel teljesen kiírtja.
Ha később bármikor izületi problémát tapasztaltok (makacsul visszatérő tárdfájás pl.) akkor Dr. Lakos András csinál ELISA vizsgálatot.
Esztó Klára indokolalanul ad hatalmas adag antibiotikumot.
Lakos Andrásnál csináltass előbb egy ELISA tesztet!
1. Indokolatlanul nem ad.
2. Lakosnál nincs Elisa csak a ,,Lakoblot"
3. Akiket Lakos elküld hogy nem Lyme mennek dr.nőhöz és láss csodát javulnak/gyógyulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!