Meddig pozitív a covid-teszt enyhébb lefolyású betegség esetén?
Figyelt kérdés
nekem sajnos 5 nap után is pozitív,pedig nem vagyok nagyon beteg..enyhe hőemelkedés,gyengeség..2022. febr. 11. 07:40
1/12 anonim válasza:
Munkatársamnak alig volt valami tünete.
1 hónapig pozitív volt!
2/12 A kérdező kommentje:
az igen!!!hallottam olyat aki már 3nap múlva negatív volt..
2022. febr. 11. 08:00
3/12 anonim válasza:
Nem függ a betegség súlyosságától. Van, ankinek 2 nap, és van akinek 2 hónap.
4/12 anonim válasza:
Nem függ a betegség lefolyásától, mi a Párommal 4 napig voltunk tünetesek, folyt az orrunk, én aztán rögtön negatív lettem a párom 2 hétig pozitív
5/12 anonim válasza:
Az mindegy, hogy 2 hét után is pozitív vagy-e. Akkor már nem fertőzöl.
6/12 A kérdező kommentje:
#5 az így van tényleg?
2022. febr. 11. 08:41
7/12 anonim válasza:
Lehet, de nem 100% viszont minket tesztelnek és hazaküldenek ha pozi vagy, ha folyik az orrod, de negatív vagy akkor meg dolgozhatsz, magyarán náthával igen, pozi teszttel nem.
8/12 anonim válasza:
6: Nem véletlenül van 5 nap karantén már... Ezt kutatásokból határozzák meg. A vírusnak van X nap fertözőképessége és utána már nem fog fertőzni. Ennyi.
9/12 anonim válasza:
8!
Én december 11-től január 4-ig voltam karanténban.
A háziorvosom, aki amúgy tüdőgyógyász onkológus, február elején engedett csak el anyuhoz látogatóba.
Biztos nem véletlenül!!
Amúgy meg a legtöbb munkahely negatív teszt nélkül nem enged dolgozni.
10/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mert ha lejár amúgy az 5 nap karantén senki se fog tesztet csinálni neked. Háziorvos odaadja a táppénzt papírt és mehetsz is. Hacsak nem csinálod magadnak a teszteket, de minek is csinálnád, ha már pl nincsennek tüneteid és jól vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!