Aki 3 oltás után lett covidos, mik voltak a tünetei, milyen volt a betegség lefolyása?
Kaparó torok volt az első, és fejfájás, nyomott érzet, taknyosság, de kb annyira mint télen normális.
Teszteltük, két csík.
Enyhe hányingerem volt, de a, ízeket éreztem.
Kb két napra rá elkezdett fájni a lélelgzet vétel, az az érzet, amikor mondjuk téli sport közben, fagyott levegőt szívsz le mélyre és lefagy a tüdőd, csak meleg szobában.
Fájt is, kb mintha a hátamat aludtam volna el, de a füdőm volt, elöl és hátul is végig.
Emellett levertség, és az anyam se működött, lassan fogtam.csak fel dolgokat, nehéz volt olvasni és értelmezni amit látok.
De ezeken kívül viszonylag egyszerűen megúsztam, nem volt lázam, sőtt hőemelkedésem se, és alig köhögtem.
3 oltás után most vagyok épp benne.
Fejfájással, izomfájdalommal, torokfájással kezdődött, a torkom még most is eléggé fáj. Magas lázam eddig nem volt, inkább csak hőemelkedés. Kicsit köhögök, meg a hátam kezd fájni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!