Nem értem, ha Csollány Szilveszter tényleg a Jansen oltás miatt halt meg, akkor miért nem állítják le annak a vakcinának a gyártását és az oltakozást?
"Mindenki győződjön meg róla saját maga, természetesen saját felelősségre."
Mint írtam, én megtettem veled ellentétben és személyesen is voltam a covid osztalyon. Nem, nem tátongott üresen és nem fals pozitív emberkék feküdtek ott bent.
Felesleges itt hazudoznod.
Az MRSA-t is felesleges idekeverni, vilagszinten probléma a nozokomiális fertőzések, nem csak Mo és nem a covid miatt.
Az elején opcionális voor az oltás, még sem oltakoztak elegen, sajnos akinek nincs magától annyi esze, hogy felérje ésszel, annak rá kell segíteni
#44 Mi van? :D
Ez egy kicsit olyan, hogy ha én nem dobom ki az egy napja lejárt szavatosságú kaját, akkor Afrikában nem fognak éhezni.. :D
"Az elején opcionális voor az oltás, még sem oltakoztak elegen, sajnos akinek nincs magától annyi esze, hogy felérje ésszel, annak rá kell segíteni"
Köszönöm szépen! Tehát akkor te azt az álláspontot képviseled, hogy felnőtt embereket meg kell önmaguktól védenie az államnak.
Innentől kár is tovább vitatkozni, hiszen az ellentétes oldalt képviseljük. Én azt mondom, hogy olyan életképtelen embereket, akik nem tudják felmérni, hogy rájuk konkrétan mennyire veszélyes ez a sz.r, illetve nincs bennük az legjobban talán japán öntudatnak nevezhető (harakiri) szellemiség, hogy ha mégis kudarcot vallottak, akkor becsülettel meghalnak (lehetőleg az otthonuk szűk környezetében, nem mártírként a legforgalmasabb téren/villamoson), minthogy a kórházi rendszert leterhelnék, azoknál érvényesüljön a legalapabb természeti elv, a "hulljon a férgese". És itt semmi "istenjátszás" nincs, épp ellenkezőleg. Az akar istenné válni, aki bele akar avatkozni a természet rendjébe. A saját életében tegye nyugodtan, de másokéba ne nyúljon bele. Pláne erőszakkal.
Személy szerint én sem bíznék életképtelen emberekre növényt sem, nemhogy állatot vagy egy másik emberi lényt (akinek élet-halál uraként ő dönt a megszületéséről és a neveltetéséről 18 éves koráig), de ez az én személyes hitem, elvem, nem fogok belenyúlni senkinek az életében, sajnálom azokat a gyerekeket, akik ilyen családokban nőnek fel, de az élet egyéb, rám közvetlenül hatással lévő és amire én vagyok közvetlenül befolyással dolgaival foglalkozom, az ilyen társadalommérnöki tervek megmaradnak a kocsmafilozófia szintjén.
A baj akkor van, amikor a társadalommérnöki terveket dédelgető emberek a hatalom közelébe jutva elkapnak egy vezérfonalat (ti. megadják a népnek azt, ami tetszik nekik, ami pillanatnyi kielégüléssel szolgál) így a demokrácia nevű inga önműködővé válik, mert a tömeg ezt követően mindig a kisebb ellenállás irányába fog menni (hiszen abba húzza őt a gravitáció), ahol felelősség nélkül sodródhat és egy apafigura élete végéig gondoskodik róla, kijelöli számára az utat vagy lehetséges utakat, amelyeket választhat.
Valamikor Zuckerberg, Jobs meg Gates (tehát nem ostoba emberekről van szó) nyilatkozta egyöntetűen, hogy azért vannak mindig ugyanabban a ruhában, hogy elkerüljék a döntési fáradságot, hiszen míg az átlag ember aközött dönt, hogy mit egyen meg mit nézzen a tévében illetve bemenjen-e dolgozni vagy beteget jelentsen, addig ők kicsivel nagyobb horderejű kérdésekben, ahol a legjobb teljesítményt kell hozniuk. Ezzel a módszerrel csökkentik életükben a felesleges és jelentéktelen döntési helyzeteket (mit vegyek fel), hogy mindent rutinná alakítanak, amit csak lehet.
És nem az a szégyen, ha elismered, hogy ilyen vagy, mert ez minden emberben benne van, hogy szeret a kisebb ellenállás irányába menni (a látszólag erőfeszítéseket tevő embereken is, csak ők átlendültek a holtponton, ahol az a kisebb ellenállás, hogy benne maradnak a komfortzónájukban. A legtöbb ember vagy mentálisan lusta, vagy fizikailag.
Inkább az a szégyen, amikor toporzékolsz, mint egy kisgyerek, hogy neked akkor is JÁR az, hogy az állam jól eldádázza a renitenseket, akik nem állnak be hozzád és a legtöbb! (mindig a legtöbb) emberhez hasonlóan a sorba.
És teljesen mindegy, hogy azt követeled, hogy adóztassa meg azért, mert ő ki mert lépni a komfortzónájából és akár évekig kenyéren és vízen élni bizonytalanul, hogy beindítson egy vállalkozást ami véletlenül sikeres lett, neked meg kényelmes volt a "biztos munkahely" (még gyerek meg család előtt is, csak akkor más volt az indokod, most meg stílszerűbb indok, hogy gyereked van csak csóri gyereket teszed ezzel esetleg lelki beteggé ha megtudja, hogy ő az oka, az ő létezése, hogy te lusta disznó vagy fejlődni).
Vagy oltassa be magát, mert nem csak meghalhat, hanem másokat is megfertőz. Milyen oltás az, amit mindenkinek meg kell kapni, hogy védjen? Ez olyan, mintha minden HIV, Szifilisz, HPV, stb. negatívat begyűjtök egy Ausztrália méretű szigetre, mindenki gumi nélkül szexel egymással mint anno a hippik és kijelentem, hogy kiirtottam a nemi betegségeket. Úgy könnyű... A kihívás az, akkor MŰKÖDIK valami, ha véd az adott mumus ellen. A nem létező mumus ellen a képzeletbeli unikornis is megvéd.
A wc papírból készült esernyő is tökéletesen véd az eső ellen, ha nem esik az eső. Ilyenkor tényleg ennyire nem gondolkoznak az emberek?
#42: Valahogy szereti a lusta, mekis kajákon és kólán élő társadalmunk pátoszra emelni a sportolókat, miszerint ők az egészség mintapéldányai, ami nem meglepő, hiszen a nyugati kultúrákban a lényeg hiányzik: az egyensúly.
A sportot túlzásba vinni ugyanúgy egy negatív dominoeffektust indít el, mint mikor bármi mást viszel túlzásba. Vitaminszedést, tanulást (és nem alszol, izolálódsz az emberektől), bármit.
Egy ilyen embernek olyan szinten túl volt húzva a szíve, vérkeringése, vízbázis háztartása, izomzatai, ízületei, hogy nem csoda, hogy ha nem volt T sejtes immunitása (azaz a vírus bejutott és nagy mennyiségben szaporodott a szervezetében) a szervezete túlreagálta citokinviharral.
"Milyen oltás az, amit mindenkinek meg kell kapni, hogy védjen?"
Hmm. Pl. MMR, BCG? Ha valamelyik régióban beesik 95%-alá az MMR-el oltottak aránya, pikk-pakk felbukkan a kanyaró. és helyi járványt okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!