Nem értem, ha Csollány Szilveszter tényleg a Jansen oltás miatt halt meg, akkor miért nem állítják le annak a vakcinának a gyártását és az oltakozást?
Te élvezed, ha másokat látsz szenvedni, szereted a halált?
Mert tulajdonképpen ezt mondod, ha nem vetted volna észre:
"Elkapta a vírust, majd miután nagyon helyesen beadták neki a Jansen vakcinát, meghalt! Nem baj, nem tehetünk róla, minek kapta el a vírust!
Szerintem menj el agy "empátiát elősegítő kezelő" kezelésre, mert nagyon érzéketlen a hozzászólásod!
Remélem azért Te érted, hogy mit írtál le, mert én nem!
A #12 is Te írtad? Azt se lehet jobban érteni, csak annyit, hogy nagyon haragszol valakikre...
"De "lassan mondom", hogy megértsétek:
Az adatokból az következik, hogy ha nem oltották volna be a vakcinával, akkor nem is halt volna meg! Lehet, lett volna némi tünetei a covidtól, de nem halt volna bele, mivel már előtte is volt beteg csak akkor még nem kapott Jansen vakcinát és nem is halt akkor még bele a covid betegségbe, csak miután megkapta vakcinát!!!"
Bár igazad lenne, de sajnos tudjuk, hogy az un. statisztikai adatokat manipulálják!
Csak józan paraszti ésszel gondold végig:
A védettség 2-3 hét után alakul ki.
A védettség 3hónap után akár 50% is csökkenhet.
Marad cirka: 2hónap védettség?
Ha ez igaz lenne, hogy a védettség 2-3 hét után alakul ki, akkor minden oltott embertársunkat karanténba kellene zárni, különben potenciálisan halára vannak ítélve a vakcinázás után!
Az oltás legyengítette az immunrendszerét, és ezért nem tudott megbirkózni a coviddal!
Avagy ha nem oltották volna be, még mindig élne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!