Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem értem, ha Csollány Szilves...

Nem értem, ha Csollány Szilveszter tényleg a Jansen oltás miatt halt meg, akkor miért nem állítják le annak a vakcinának a gyártását és az oltakozást?

Figyelt kérdés
Ma búcsúztatták el ami nagyon szomorú, nyugodjék békében! De nem kellet volna egy 51 éves sportos embernek meghalnia ha a hatóságok megfelelően végeznék a munkájukat?

2022. febr. 9. 20:44
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Te élvezed, ha másokat látsz szenvedni, szereted a halált?

Mert tulajdonképpen ezt mondod, ha nem vetted volna észre:

"Elkapta a vírust, majd miután nagyon helyesen beadták neki a Jansen vakcinát, meghalt! Nem baj, nem tehetünk róla, minek kapta el a vírust!

Szerintem menj el agy "empátiát elősegítő kezelő" kezelésre, mert nagyon érzéketlen a hozzászólásod!

2022. febr. 9. 21:11
 12/48 anonim ***** válasza:
13%
Látom szeretem a fogykós elmeleteidet belemagyarázta a teljesen nyilvanvaló tényekbe, csak kár, hogy pontosan tudni mi történt és úgy sem tudod kiforgatno, esetleg a hozzad hasonló bioszból bukott konteósok hiszik el a hazugságaid :)
2022. febr. 9. 21:14
 13/48 anonim ***** válasza:
30%
Az adatokbol az következik, hogy ebben a betegségben 4*5* annyian halnak meg mint influenzában. Influenzás halált meg nem hallottam de távoli ismerős volt aki meghalt covidban. Szar a vírus, nagy az ország és az ő halála egy nagyon szomorú baleset volt. :(
2022. febr. 9. 21:15
 14/48 anonim ***** válasza:
89%
Na, ez az influenza is érdekes dolog: hogy eltűnt (ki veszi be ezt a marhaságot?): most minden covid, ha tüsszentesz egyet az is.
2022. febr. 9. 21:16
 15/48 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, minden ország adatai azt igazolják, hogy arányaiban szignifikánsabban kevesebb oltott hal meg covidban, mint oltatlan. Csollány Szilveszterben pedig a védettség sajnos még nem alakult ki, amikor elkapta a covidot. (Ahhoz kell ugyanis 2-3 hét.)
2022. febr. 9. 21:18
 16/48 A kérdező kommentje:

Remélem azért Te érted, hogy mit írtál le, mert én nem!

A #12 is Te írtad? Azt se lehet jobban érteni, csak annyit, hogy nagyon haragszol valakikre...

2022. febr. 9. 21:19
 17/48 anonim ***** válasza:
44%

"De "lassan mondom", hogy megértsétek:

Az adatokból az következik, hogy ha nem oltották volna be a vakcinával, akkor nem is halt volna meg! Lehet, lett volna némi tünetei a covidtól, de nem halt volna bele, mivel már előtte is volt beteg csak akkor még nem kapott Jansen vakcinát és nem is halt akkor még bele a covid betegségbe, csak miután megkapta vakcinát!!!"

[link]

2022. febr. 9. 21:20
 18/48 anonim ***** válasza:
15%
Mindenki h.lye, csak te vagy helikopter mi? :D nem tudsz pár mondatot értelmezni babam?
2022. febr. 9. 21:20
 19/48 A kérdező kommentje:

Bár igazad lenne, de sajnos tudjuk, hogy az un. statisztikai adatokat manipulálják!

Csak józan paraszti ésszel gondold végig:

A védettség 2-3 hét után alakul ki.

A védettség 3hónap után akár 50% is csökkenhet.

Marad cirka: 2hónap védettség?

Ha ez igaz lenne, hogy a védettség 2-3 hét után alakul ki, akkor minden oltott embertársunkat karanténba kellene zárni, különben potenciálisan halára vannak ítélve a vakcinázás után!

2022. febr. 9. 21:25
 20/48 anonim ***** válasza:
69%

Az oltás legyengítette az immunrendszerét, és ezért nem tudott megbirkózni a coviddal!

Avagy ha nem oltották volna be, még mindig élne..

2022. febr. 9. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!