Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gyomorfájás lehet omikron tünet?

Gyomorfájás lehet omikron tünet?

Figyelt kérdés
Szombat este kezdődött, náthás tünetekkel, gyengeséggel. Délután teszteltem, itthol, negatív volt. Hétfőn gyengeség, orvos nem kért tesztet, szeri te mindenki elkapja, táppénzre vett. Kedden torokkaparás, egész nap, ma reggelre elmúlt, viszont fáj a gyomrom, hullámszerűen, illetve ma már többször voltam wcn, nem hasmenés jellegű. Ez lehet omikron tünet, köhögés, fejfájásom nincs, egész jól lennék, ha nem fáj a gyomrom.

#Omimron #Gyomorfájdalom.
2022. febr. 9. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Lehet az is és más is. 🤷
2022. febr. 9. 08:34
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Az omikron szokott emésztőrendszeri tüneteket is okozni. Torokfájással együtt elég gyanús, hogy az, de biztosat csak teszteléssel lehet megállapítani.
2022. febr. 9. 08:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Orvos nem kért tesztet azt mondta felesleges, mert mindenki elkapja. Amit én csináltam az negatív lett.
2022. febr. 9. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet az, de ha nincs durvább tünet akkor nincs egyéb teendő.
2022. febr. 9. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden csak az lehet. Az is ha nincs tüneted.
2022. febr. 9. 17:22
 6/7 anonim válasza:
Pozitív teszt óta,aminek holnap lesz egy hete,nekem is gyomorfájásom van.Teszt előtti tünet volt hidegrázás,2-3 nap nátha
2022. febr. 10. 15:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Ugyan ez volt nekem is,csak tesztelés nem volt hivatalosan.Előtte 2-3nap náthás tünet,szerda óta,gyomor fájás.Akkor valószínűleg covid ez is.
2022. febr. 11. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!