Mitől fájhat ennyire a gyomrom?
Tegnap értem haza egy táborból, ott elég silány kajákat ettünk és keveset, és vasárnap este elkezdett fájni a gyomrom. (Nem tudok hogy a kettő össze függ-e).
Ettem rá kenyeret meg vizet ittam, mást nem igazán kívántam, az segített, el is tudtam aludni, nem volt problémám. Ma egész nap éhesnek éreztem magam, pedig rendesen eszek, elkezett menni a hasam is és rettentően fáj a gyomrom ismét, mint este (a gyomorszájam környékén leginkább, de néha benyilal a fájdalom lentebb is és a hasam bármely részén)
Nem tudom mitől lehet ez, de borzalmas, mit tehetnék? Legalább enyhíteni tudom valahogy ezt az érzést ameddig eljutok orvoshoz? A válaszokat előre is köszi.
Lehet kaptál egy gyomorrontást a tábori kajáktól. A hasmenés esetén sok folyadék ez vizet jelent, illeve probiotikum. Ha le akarod allítani akkor pl széntabletta.
Diétazz egy pár hétig, egy gyomorrontas sajnos egyik pillanatrol a masikra nem mulik el.
Tavaly voltam egy 1 hetes táborban, és alig kajáltam mert rossz volt a kaja. Utánna 2 hétig folyamatosan ettem, de rengeteget:)
Valószínű az éhségérzet neked is ezért van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!