Tegnap megkaptam a 3. oltásom,Pfizert kaptam(első 2 Sputnik volt).Este a szívem nagyon dobogott tőle,és nagyon belázasodtam,a Sputniktól nem voltak ilyen rossz tüneteim,ezért megijedtem.Nektek milyen tünetek voltak,aki 3.Pfizert kapott?
Én kínait kaptam első kettőre.3.-ra pfizert.Délután 2 körül kaptam meg , estére étvágytalanság, hőemelkedés rossz közérzet tört rám.Ami reggelre sem múlt el, hányingerrel párosult.Szombati napon kaptam meg,és kedden még voltak tüneteim.Szerdán már teljesen rendben voltam.
A tesóm és apukám is ugyanezeket kapta , nekik semmi gondjuk nem volt.Úgy ahogy anyukámnak sem,ő pedig azt kapta amit te.
én már az első pfizertől is agonizáltam, a vállam majd leszakadt, felemelni nem tudtam, kénytelen voltam hazajönni a melóból(autószerelő)
láz, hányinger, szívdobogás, étvágytalanság...
Több, mint 1 hétig.
Na ez volt az első, meg az utolsó oltás.
Két kínai után Pfizer-t kaptam.
A kínaiak után nem volt semmi.
A pfizer után másnap fájt a fejem.
Ennyi volt.
Ennyi miatt még nem pánikolnék. A láz alapból gyorsabb szívdobogást okoz, voltunk covidosak és akkor is ugyanez volt, kislányomnál látszott a legjobban, hogy a láz emelte meg neki a pulzusszámot.
Amúgy mi nem oltattuk magunkat, egy kicsit meg is bántuk, mert a Delta nem volt egyszerű az a helyzet, de a lázat nem tartom súlyos oltási reakciónak, hacsak nem olyan magas és tartós, mert az citkinvihart jelezhet. Önmagában a láz természetes oltásreakció lehet és a láz velejárója a szaporább pulzus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!