Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha pozitív lett az antitest...

Ha pozitív lett az antitest tesztem, kaphatok 3 hónap haladékot az oltással?

Figyelt kérdés
Jelenleg fizetés nélküli szabadságon vagyok, de lehet, hogy átestem a covid-on. Ha elmegyek antitest vizsgálatra, és pozitív lesz, akkor adhat az orvos 3 hónap haladékot az oltással? Február 15-től ez változik valamit?

2022. febr. 5. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

Májusig érvényes a 2 oltás ha meg van

Ha nincs egy se akkor keress inkább másik munkahelyet a fizetetlen mellett

Mondjuk nem mindegy miért vagy fizetés nélküli szabin

Ne oltass semmiképp ha meg tudod oldani mert semmi értelme

2022. febr. 5. 13:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy oltásom sincs, és nem is szeretném, hogy legyen.
2022. febr. 5. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Meg is értem!Miért vagy szabin?
2022. febr. 5. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Antitest tesztre már semmilyen hosszabbítás nem jár február 15-től. Ha kétszer (Vagy Janssen esetén egyszer) oltott vagy, akkor minimum májusig még érvényes, utána vagy emlékeztető oltás kell, vagy pozitív PCR teszt esetén hat hónap haladék jár.

Ha oltatlan vagy, akkor február 15 után már semmilyen haladék nem jár.

Ha munkahelyre kell, akkor alapesetben eddig sem járt haladék átesettség esetén.

Február 15-ig persze még akármi változhat, jönnek a választások, a Fidesz meg kapkod.

2022. febr. 5. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Így van!Úgy volt hogy feb.15-ig kell a 3.oltás

Most meg már májusig érvényes a 2 oltás is

Variálnak össze-vissza

2022. febr. 5. 14:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Pont emiatt küldtek el, és azért kéne, hogy vissza tudjak menni dolgozni. Esetleg van olyan, akinek sikerült ezzel 3 hónap haladékot szereznie?
2022. febr. 5. 14:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs haladék. Új ajánlás szerint felgyógyulás után azonnal lehet oltani. A munkahely meg nem a védettségit nézi, hanem az oltottságot.
2022. febr. 5. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem lesz haladék vagy 2 oltás benned van vagy nem érdekli őket a te átesettséged sajnos.Keress másik munkát vagy oltakozz de azt nem ajánlom.

Tudom nem könnyű munkát találni de sosem ér véget ha mindenki oltat emiatt

2022. febr. 5. 14:16
 9/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Kaphatsz haladékot, de azt csak az üzemorvos állíthatja ki és időnként meg kell újítani, mondjuk havonta pl., de utána mi lesz?
2022. febr. 5. 15:10
 10/11 A kérdező kommentje:
És a február 15-én hatályba lépő rendelet nem befolyásolja, hogy az üzemorvos adhat-e erre haladékot?
2022. febr. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!