Ez az omikron ez a betegségek herbálja?
Régebben jó párszor voltam beteg, de mindig egy normális lefolyása volt, napról napra jobban lettem egy kicsit.
De most nem tudom mi van. Egy hete belázasodtam, két napig 39-40 fokos lázam volt, torkom csak egy kicsit kiszáradva fájt. A láz elmúlt, hőemelkedés maradt csak, meg a garatomon gennyes csomók lettek, életemben nem láttam még ilyet. A mandulámnak semmi baja, de alig bírtam nyelni, vasárnap óta szedek rá antibiotikumot amit találtam itthon, meg cataflamot szedtem amíg nagyon rossz volt, szerencsére már nem fáj. Átlátszó váladékot köhögök fel néha, de a tüdőm nem fáj. Ez is be szokott sűrűsödni, el szokott színeződni de most ez sem. Teljesen gyenge vagyok, semmihez nincs kedvem, az idegrendszerem olyan szinten nulla hogy gyilkolni tudnék, szó szerint minden és mindenki idegesít. Előtte se volt valami jó kedvem, de ez most mínuszba vitt teljesen, nem voltam talán még soha ennyire ingerült. Mi az isten ez?
Ne foglalkozz az ostobákkal.
Sajnos a covid esetében előfordulhat egy nagy halom idegrendszeri tünet, de szerencsére ez a legtöbb esetben átmeneti. Javaslom, vizsgáltasd ki, amint az akut szakasznak vége, tesztet is kéne csinálni, hogy tudd igazolni, máskülönben elküldenek majd.
"antibiotikumot amit találtam itthon ... szedtem amíg nagyon rossz volt ... Mi az isten ez?"
A hülyeséged legbiztosabb jele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!