Az ivermectin tényleg jobb a covid-variánsok ellen mint a pfizer védőoltás?
Nagyon sok teljesen oltott szenved, naponta derül ki, hogy háromszor oltottak meghalnak, vagy komoly poszt covid betegségben szenvednek (szívritmus zavarok, fáradékonyság, depresszió, vérrög stb). Az egyáltalán nem oltottak meg vitaminokkal és az ivermectinnel vígan átvészelik gyenge tünetekkel most már az 5. hullámot is?
https://www.youtube.com/watch?v=Xal9IAs43mI
19#
"de így??? Ivermectin???"
Igen, az ivermectin egy csodálatos, hatékony, humán fogyasztásra javasolt gyógyszer! Saját magamon próbáltam ki, és mások tapasztalatai is ebben erősítettek meg, rendkívül hatékony a covid variánsokkal szemben, C és D+K2 vitaminokkal együtt legyőzhetetlen a covid vírusoknak!!!
A pfizeről meg ennyit:
Ja! Így már értem! A kérdésed egyszerű Ivermectin propaganda. A gyártótól mennyit kapsz ezért?
És hogy is van ez a "csodálatos humán gyógyszer" törzskönyvezve? OGYI szám? Megmondanád, hogy hogyan kérjem a háziorvosomtól, hogy írja fel? Melyik patikában tudom kiváltani?
Ennyit erről!
Gratulálok! Ellenőrizhetetlen internetes forrás. Hát, ez tényleg megbízható.
Szerintem szedd nyugodtan. A te szellemi kapacitásodban már sok kárt nem fog tenni.
"Hiszen ki akarna ártani állatoknak? Azok nem tudnak menni gyógyszert vásárolni."
Nem is kell nekik, automatikusan kapják.
De akkor ne legyen sírás, hogy "gyógyszerrel etetett csirke meg sertés" stb. hiszen megbízol az állatgyógyászatban, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!