Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az ivermectin tényleg jobb a...

Az ivermectin tényleg jobb a covid-variánsok ellen mint a pfizer védőoltás?

Figyelt kérdés

Nagyon sok teljesen oltott szenved, naponta derül ki, hogy háromszor oltottak meghalnak, vagy komoly poszt covid betegségben szenvednek (szívritmus zavarok, fáradékonyság, depresszió, vérrög stb). Az egyáltalán nem oltottak meg vitaminokkal és az ivermectinnel vígan átvészelik gyenge tünetekkel most már az 5. hullámot is?

https://www.youtube.com/watch?v=Xal9IAs43mI

2022. febr. 2. 11:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
Kössz nem. Gondolom az is ilyen vivanatura tv meg ufomagazin színvonalú ezospiri állatság lesz.
2022. febr. 2. 12:38
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy komolyan elmebaj ami ezen az oldalon meg néha...
2022. febr. 2. 12:38
 13/28 anonim ***** válasza:
37%
Hagyjuk meg mindenkinek a lehetőséget úgy védekezni a járvánnyal szemben ahogy ő azt jónak gondolja. Van aki így, van aki úgy, van aki amúgy.
2022. febr. 2. 12:42
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
nem
2022. febr. 2. 12:42
 15/28 anonim ***** válasza:
40%
Arról miért nem esik szó, hogy itthon a favipiravirt erőltették, amit indiában publikáltak, hogy köztudottan gnóm gyerekek születését eredményezi?
2022. febr. 2. 13:11
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

Még mielőtt valamelyik állatorvossal felíratod magadnak (mert ugye az Ivermectin állatgyógyászati készítmény)nézz utána a mellékhatásainak:

bőrkiütés

viszketés

látásprobléma

zavartság

mentális problémák

láz

hányás, hasmenés

egyensúlyzavar

szapora szívverés

légzési nehézségek

vizelet és széklettartási problémák

Üdv

Egy állatorvosi asszisztens

2022. febr. 2. 13:18
 17/28 A kérdező kommentje:

Saját magadnak mondasz ellen! Ha az ivermectin állatgyógyászati készítmény, akkor hogyan lehet egy állatnak mentális problémái?

Ha nem kap csontot a kutyus, akkor depresszióba esik? Nem azért ugat mert éhes, hanem azért mert mentális problémái lettek?

Üdv. egy covidpánikot csillapító ember, aki kipróbálta saját magán az ivermectint, és semmiféle általad felsorolt melléktünetet nem tapasztalt! :)

2022. febr. 2. 13:32
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

Ezért biztos le leszek pontozva de szerintem semelyik sem igaz.

Az ivermectin talán használ valamit de van egy rakat mellékhatása, ami miatt kérdéses. Igazából hatástalannak lett titulálva de most hogy ezt ki hiszi el az már egyén kérdése (én nem igazán hiszek ebben a gyógyszerben).

Viszont az oltás sem jó. Hiába írogatnak itt álegészségügyisek. A covid vakcinák egyike sem mondható sajnos biztonságosnak, hatásosnak meg végképp nem.

Az mRNS oltások elvileg amelyek a "leghatékonyabbak" de cserébe ezek után van szinte a legtöbb mellékhatás. Nem is kevés.

Az adenovíruson alapú (vektor) vakcinák mondható a "középkategória" de itt is inkább a mellékhatás miatt nem túlzottan szerencsések.

És végül ott van a kínai csodánk, amelynek mellékhatás listája talán a legrövidebb, cserébe a hatékonysága is annyi.

Összesítve SAJNOS egyetlen covid vakcina sem mondható 100% biztonságosnak szerintem és főleg nem hatásosnak. Főleg úgy, hogy már vagy a 6-7. variáns a delta/omikron és még mindig ugyanaz a vakcina megy ellene, mint az eredeti vírus ellen és látszódik, hogy a hatásosság még 3 oltást követően is elég elenyésző.

Engem nem győzött meg sem a gyógyszer, sem a vakcina. Nyilván ha megbetegszem és szarul vagyok akkor inkább nyúlok a gyógyszer felé, de azt is csak ha muszáj.

2022. febr. 2. 13:43
 19/28 anonim ***** válasza:
48%

#16-os vagyok.

Egy állatnak is lehetnek mentális problémái, látszik, hogy sohasem tartottál állatot, pl szeparációs szorongásról hallottál már?

Nagyon dicséretes, hogy a covidpánikot próbálod csillapítani, de így??? Ivermectin???

2022. febr. 2. 14:44
 20/28 anonim ***** válasza:
78%

"Ha az ivermectin állatgyógyászati készítmény, akkor hogyan lehet egy állatnak mentális problémái?"

Pont ugyanúgy, mint egy embernek is.

[link]

2022. febr. 2. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!