Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaptad már az Omikront?

Elkaptad már az Omikront?

Figyelt kérdés

Vagy egy korábbi variánst.

Mennyire viselt meg?

2022. febr. 1. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
én már az omegát is pedig csak ősszel dobják piacra!
2022. febr. 3. 14:05
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, de nem is érdekel. Ha elkapok valamit, akkor sem foglalkozom vele, hogy éppen milyen idióta nevet találtak ki neki.
2022. febr. 3. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
#7: Dehogyis nem ért semmit az oltás. Látod, pont amiatt lettél beteg. Az oltatlanoknak kutya bajuk sem lesz tőle.
2022. febr. 3. 17:40
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Én oltottan két hétig szenvedtem vele, a párom oltatlanul három nap alatt kiheverte. Ettől függetlenül nem volt olyan vészes, hogy ne bírtam volna, máskor is voltam már ilyen beteg, szóval nem kell miatta parázni.
2022. febr. 3. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Tegnap teszteltünk poz. PCR-t, előtte már három napja beteg volt mindenki a családban, de jártunk dolgozni, vásárolni, torokgyulladás, orrfolyás a tüneteink, most már köhögünk, de semmi extra. Csak azt sajnálom, hogy mivel nem ugrottunk az első tünetre, ki tudja hány embert fertőztünk meg. 🥲
2022. febr. 5. 14:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Három hete vettem fel az 1. oltást (a kényszer miatt), most lettem beteg. Igazából még nem tudom, hogy ez COVID-e vagy a sima rhinovírus.

Tünetek: első három napban hőemelkedés (37,5), fejfájás, torokfájás.

A hőemelkedés azóta elmúlt, viszont iszonyat módon ömlik az orromból a takony.

2 csomag százas zsepit elhasználtam eddig. Annyira folyik az orrom, hogy egy zsepibe beletörlöm, utána az rögtön kuka is.

Eddig szuperül elvoltam oltás nélkül. Iskolában dolgoztam, gyakorlatilag egy covid-hotspotban, mégsem volt semmi bajom.

Erősen gondolkozom, hogy a másodikat már nem veszem föl.

2022. febr. 7. 23:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!