Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaptad már az Omikront?

Elkaptad már az Omikront?

Figyelt kérdés

Vagy egy korábbi variánst.

Mennyire viselt meg?

2022. febr. 1. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Igen! Oltott vagyok, szinte csak egy nátha volt.
Igen! Oltott vagyok, nagyon megviselt.
Igen! Oltatlan vagyok, szinte csak egy nátha volt
Igen! Oltatlan vagyok, nagyon megviselt.
Még nem kaptam el.
43 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Fogalmam sincs, hogy egyáltalán elkaptam-e bármelyik variánst is. Oltatlan vagyok, soha nem teszteltek és egész végig volt szaglásom.
2022. febr. 1. 21:17
 2/16 anonim válasza:
86%
Elkaptam. Oltatlan vagyok, szinte csak egy nátha volt.
2022. febr. 1. 21:18
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
El, be vagyok oltva. Erősebb nátha, de el tudtam volna tekinteni tőle.
2022. febr. 1. 21:23
 4/16 anonim ***** válasza:
65%

Antitest vizsgálaton voltam 2x tavaly, az alapján sosem találkoztam a vírussal (vagy nem termelődött antitest/hamar ki is ürült). Utoljára októberben voltam.

Utána volt egy megfázásom, gyorsteszt negatív lett szóval elvileg az sem az volt. 3 napig tartott amúgy, nem volt semmi extra, fejfájás, orrfolyás/dugulás felváltva, fáradékonyság. Viszont a fáradékonyság megmaradt (persze tegyük hozzá, hogy rossz alvó vagyok és általában 5 - 6 órákat alszok, többet nagyon ritkán).

Ja és oltatlan vagyok. Majd nézetek hamarosan egy antitest szintet, de szerintem most is egy kövér 0 lesz megint.

2022. febr. 1. 22:18
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

En tavaly aprilisban voltam beteg, igy elvileg a britmindmeghalunk varianst kaptam el. 10 perc hoemelkedes, 3 nap enyhe kohoges volt nalam, antitest teszten is voltam mikor lejart az elso kartyam.. A pozitiv antitest eredmeny miatti kartyan 2 napja jart le.

"varom", hogy ujra elkapjam, bar az utobbi 2-3 honapban csak oltott ismeroseim covidosak, oltatlanok nem.

2022. febr. 1. 22:59
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
Csak a deltát, 4 nap szaglásvesztés, 3 oltás. Ennyi.
2022. febr. 1. 23:09
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

3 oltás után olyan rosszul vagyok hogy az orvos is el volt ájulva telefonba mondta hogy ez igen!

37,8 fokos láz, állandó hidegrázás és remegés, torokfájás (nyelni alig bírok), mellette ugatósan köhögök, éjjel háromkor felébredek olyan erősen köhögök azt hiszem a bordám eltörik. Szóval nem, az oltás nekem legalábbis nem ért semmit.

Most szedek algopyrint, azibiot nevű antibiotikumot, paxirasolt, gyógyteákat stb egy hete szenvedek és párszor megijedtem hogy belehalok. Főleg egyedül családomtól elkülönítve karanténban vagyok ha rosszul lennék akkor aztán várhatnám a segítséget!

30as férfi vagyok!!!!

2022. febr. 2. 00:40
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

2020 decemberében voltam covidos. Az eredeti vuhani vírust kaptam el.

Azóta 1x sem fertőződtem meg. Eltelt 1 év, még mindig magas az ellenanyagszintem.

Oltást emiatt nem is vettem fel.

2022. febr. 2. 04:23
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem és nem is tervezem.
2022. febr. 2. 19:44
 10/16 anonim ***** válasza:
3 oltás után a deltát kaptam el, 4 nap láz, köhögés, hátfájás. Omikron még nem volt.
2022. febr. 2. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!