Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez Covid? Ti hogyan kezelték?

Ez Covid? Ti hogyan kezelték?

Figyelt kérdés

Vasárnap kicsit kapart a torkom, este köhögni kezdtem. Hétfőn 38 fokos láz, kis köhögés, hol száraz, hol hurutos. A lázam ma is 37,8-38 között, paracetamolt vettem be, akkor 36,8-ra csökken.

Hétfőn rettenetes fejfájásom volt, nem múlt el, éjszaka is fájt, alvás után sem lett jobb. Ma délben múlt el, de nem teljesen. Most a szemem fáj, ha forgatom ide-oda a szemgolyómat. Az orrom is eldugult, folyik, tüsszögök. Holnap megyek háziorvoshoz, ha tud fogadni. Eddig sosem volt ilyen lázam, a maximum 37,5 volt. Veszélyes ez az állapot? Sokat iszom, torkomra szopogatós tablettát használok. Mit tehetnék még, hogy ne legyen súlyosabb következménye? Ha kiderül, hogy pozitív vagyok, hogyan fognak kezelni?

25/N, 2-szer oltott Pfizerrel.

2022. febr. 1. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem ugyan ez volt, elmentem dokihoz és pozitív lett. 38 fokos láz az nem sok. Nem lesz semmi bajod. Egyébként nem tud rá mit felírni, max 1 hetes karantént. Valami gyulladáscsökkentőt írathatsz (pl cataflam). Egyébként tüneti kezelés van, mint egy sima megfázásnál.
2022. febr. 1. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben vagyok. 4. Napja. Teszt pozitív. Meleg tea, pihenés.
2022. febr. 1. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ah, ugyanez, ugyanúgy mától. Tegnap csak torokfájdalom volt... Mivel nem szoktam lázas lenni, nekem is megfordult a fejemben hogy covid.
2022. febr. 1. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez volt, semmi extra. Pihenj, igyál citromos teát, szedj c vitamint, ha esetleg durvul, szólsz a dokinak.
2022. febr. 1. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, meddig tartott?
2022. febr. 1. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

nekem még rosszabb volt! Három oltás után elkaptam!

37,8 fokos láz, fülfájás, fülzúgás, remegés és hidegrázás, köhögés állandóan főleg éjszaka felébredek és úgy köhögök majdnem eltörik a bordám.

Egy hete karanténban semmit se javul az állapotom.

Szedek algopyrint, azibiot nevű antibiotikumot, paxirasolt stb de mint halottnak a csók semmit se hasznbálnak

2022. febr. 2. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy a koronavírus egy vírus (ahogy a nevében is benne van), az antibiotikum pedig bakteriális fertőzésre való, nem túl meglepő, hogy "nem ér semmit".
2022. febr. 2. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
7es felülfertőződtem bakteriálisan is!
2022. febr. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!