Ez Covid? Ti hogyan kezelték?
Vasárnap kicsit kapart a torkom, este köhögni kezdtem. Hétfőn 38 fokos láz, kis köhögés, hol száraz, hol hurutos. A lázam ma is 37,8-38 között, paracetamolt vettem be, akkor 36,8-ra csökken.
Hétfőn rettenetes fejfájásom volt, nem múlt el, éjszaka is fájt, alvás után sem lett jobb. Ma délben múlt el, de nem teljesen. Most a szemem fáj, ha forgatom ide-oda a szemgolyómat. Az orrom is eldugult, folyik, tüsszögök. Holnap megyek háziorvoshoz, ha tud fogadni. Eddig sosem volt ilyen lázam, a maximum 37,5 volt. Veszélyes ez az állapot? Sokat iszom, torkomra szopogatós tablettát használok. Mit tehetnék még, hogy ne legyen súlyosabb következménye? Ha kiderül, hogy pozitív vagyok, hogyan fognak kezelni?
25/N, 2-szer oltott Pfizerrel.
nekem még rosszabb volt! Három oltás után elkaptam!
37,8 fokos láz, fülfájás, fülzúgás, remegés és hidegrázás, köhögés állandóan főleg éjszaka felébredek és úgy köhögök majdnem eltörik a bordám.
Egy hete karanténban semmit se javul az állapotom.
Szedek algopyrint, azibiot nevű antibiotikumot, paxirasolt stb de mint halottnak a csók semmit se hasznbálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!