Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kell újabb teszt?Vagy letelik...

Kell újabb teszt?Vagy letelik a 7 nap s mehetek dolgozni?

Figyelt kérdés
Elkaptam a koronavirust, voltam OMSZ gyorsteszten az pozitív lett. Így PCR-ra már nem kellett mennem. Mielőtt elkezdenék dolgozni s lejár a 7 nap újabb tesztre el kell mennem? Vagy már nincs ilyen s lejár a 7 nap akkor mehetek dolgozni?

2022. jan. 31. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Tünetmentesen mehetsz, milyen tüneteid vannak?
2022. jan. 31. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha oltott vagy, akkor mintha már csak öt nap lenne ráadásul. Ez a vírus egy matematikus.

Hetekben gobdolkodik, mint mi, vagy ha az nem, akkor egy kerek számot választ. Pl. 5, 10 nap karantén.

2022. jan. 31. 11:54
 3/4 A kérdező kommentje:

1.Még van tünetem de naoról napra jobb de még tart a karantén. Csak mindenki mást mond.

2.Nem vagyok oltott.De akkor ezek szerint nincs is nagy különbség csak 2 nap.

2022. jan. 31. 14:40
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Elvileg az a protokoll, hogy csak negativ gyorsteszttel mehetsz vissza 7 nap után, 15 nap után nem kell semmi. De lehet, hogy én értelmezem rosszul, viszont van olyan munkahely ahol ezt megkövetelik.
2022. jan. 31. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!