Covid-on átesettek, milyen gyógyszert szedtetek?
Figyelt kérdés
Torokfájás, kifulladás...nincs nátha.
Sokat segìtene, köszönöm!!
2022. jan. 30. 17:56
1/11 anonim válasza:
Amikor még előző év márciusában elkaptam, igazán nem volt rá gyógyszer (ahogy hallom, hatásos most sincs igazán). Immunerősítő vitaminokat szedtem, meleg teát ittam, de valójában nem tudtam mást tenni, mint kipihenni.
3/11 anonim válasza:
Én nem szedtem gyógyszert mert akkor nem tudtam h COVID-os vagyok, utólag tudtam meg, de amúgy tea, meg vitamin
5/11 anonim válasza:
Az én családomban sajnos, többeken is átment. A komolyabb lefolyásúakra a háziorvos írt fel gyógyszert: faviripavir, medrol, dpxycyclin. Ezek csak receptre kaphatók. Recept nélküliek: propolis, tantum verde torokra, gyógyteeák töménytelen mennyiségben (hársfa, kakukkfű). Otthoni körülmények között ennyi. Mekem van rokonom, aki megjárta a kórházat a coviddal, ott más kezelést kapott, de az csak kórházban elérhető.
7/11 anonim válasza:
tea gyömbér fokhagyma
eltelt 2 hónap de még nem érzek ízeket
8/11 anonim válasza:
Doki írta fel: Tamiflu, Asi Sandoz, egy másik a betűs antibiotikum, Ambroxol,Aspirin Complex, B komplex, C vitamin, D vitamn
9/11 anonim válasza:
Tavaly márciusban voltam koronavírusos, semmilyen gyógyszert nem szedtem.
10/11 anonim válasza:
ambroxol, Aziobiot nevű antibiotikum, hársfatea és sok sok méz
ja meg xanax a szorongás oldására, jobb alváshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!