Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi az az antitest szint,...

Mennyi az az antitest szint, aminél nem javallott a 3-ik covid oltás?

Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
#10: Nem ismerem a veszettség elleni oltást. A koronavírus elleniből elég 1 vagy 2, vakcinája válogatja. Nem véletlenül nem is lehet felvenni 4 hónapon belül a következőt. Az más kérdés, hogy idővel múlik a hatása. Akkor szükséges lehet a következő. De mikor az oltásokkal elérhető antitestszám tízszerese található meg valakiben (aki átesett a fertőzésen), akkor senki nem mondja, hogy szükséges a következő oltás. Lehet hogy letelt az előzőtől a 4-5 hónap, de ez nem azt jelenti, hogy érdemes beadni. Autóba sem tankolunk üzemanyagot csak azért, mert már régen tettük. Előtte megnézzük hogy meddig van a tank és ha kellően alacsony, akkor elmegyünk a kútra. Ha fél liter benzin hiányzik belőle, akkor arra még épeszű ember nem fog rátölteni. Rá lehet, nem lesz baj, de minek?
2022. jan. 30. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

6., akkor légyszives te pedig arról tájékoztass, hogy ha úgy kommunikálják az emberek felé: ha felveszed a 3. oltást, akkor az korlátlan idejű védettségnek számít, akkor miért ajánlgatják a 4. -et?

Valamikor nem mondanak igazat! Vagy nem ad a 3. korlátlan idejű védettséget, vagy nincs szükség a 4. oltásra.

S azért, mert ilyen

" következetesen" tájékoztatnak, már nincs bizalom. 2 opció lehetséges:

-fogalmuk sincs a vakcinák hatásfokáról és most kísérleteznek rajtunk

- szemérmetlenül hazudnak.

Nem tudom, melyik a jobb.

2022. jan. 30. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

#6 vagyok. Szerencsére arra senki nem vetemedett, hogy leírja, hogy káros lenne magas antitestszintre oltani, ez fél siker.

Azt ugyanakkor továbbra sem írta le senki, hogy mi az a szint, amely felett felesleges ráoltani. Továbbra sem lett belinkelve egy ezt alátámasztó kutatás sem vagy leírva bármi, ami orvosi szempontból alátámasztaná, amit mondatok. Remek példákat hoztatok az esőkabáttól az óvszerig, ezek hangzatosak, de nem igazak, a dolog ennél összetettebb. De maradjunk ilyen példáknál, jobb nem jut eszembe: te is cserélsz óvszert, ha egyet elhasználtál, nem? (alias "lecsengett" az alapimmunizáló oltás(ok) által nyújtott védelem...).

#11-től kérdezném, hogy mi az "az oltásokkal elérhető antitestszám"? Oltással bőven magasabb antitesztszintek érhetők el, mint a fertőzés egyszeri átvészelésével.

#12-nek, az hangzott el, hogy a védettségi igazolvány érvényes korlátlan ideig 3 oltással. Ez az egész igazolvány tisztán politikai dolog. Kelleni fog negyedik oltás. Ne a kormánytól tájékozódj ilyen kérdésekben, hanem a nemzetközi szakmai szervezetektől.

2022. jan. 30. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as tudnál nekem valamire válaszolni? 2 Pfizert kaptam az utolsót majdnem 2 hónapja. A héten volt anitest vizsgálatom és meg is jött az eredményem ami 32.7 AU/ml lett. Néztem neten hogy elvileg 5600 az átlag 2 Pfizernél. Nekem mér csak ennyi? Háziorvosom szerint ettől még védett vagyok csak nem ment fel a szint. De hogyan ha 50 felett pozitív a teszt? Nem attól védett valaki?
2022. jan. 30. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 valami védettséget van, de javasolt lenne a harmadik oltás felvétele.
2022. jan. 30. 17:50
 16/16 anonim válasza:
#2 Milyen orvos szakmai konszenzus? A fősodor orvos csoport a politikusokat és az IMF-et, valamint a WHO-t szolgálja ki. Persze senkinek sem tűnik fel, hogy mennyi hiteles cikk íródik a másik oldalon, ahol nagyon is méltatják a természetes immunitást és igenis szó van arról, hogy nem kellene magas antitest állományra ráoltani. Myocarditis lehet a vége, amit természetesen csak informális úton fog megerősíteni egy- két orvos, hiszen nem ezt kell propagálni. A természetes immunitás nem jó üzlet, akkor nem fogy a vakcina! Inkább oltsanak csak rá a magas antitestre, hadd termelje a tüskefehérjét orrba-szájba. Nem hogy a harmadik oltás nem kell, de még az első sem kellett volna!!!
2022. febr. 2. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!