Nagyon izgulok a koronavírus teszt miatt mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sosem voltam még ilyenen, de láttam egy videót, hogy mennyire felnyomják azt a hurkapálcát. Félek hogy elrántom a fejem, és megsérül belül valami.2022. jan. 25. 12:31
1/9 A kérdező kommentje:
1 óra múlva kell mennem.
2022. jan. 25. 12:31
2/9 Metionin válasza:
Nem lesz vészes, nyugi. Lassan, a szádon vedd a levegőt és akkor nem irritál annyira. Ha segít, akkor számolj, 5 másodpercig kell lassan befelé tolni, 5 másodpercig kihúzni. Szóval 10 mp és kész is. Én mindig számoltam, ha valaki stresszelt, több 100 mintát vettem le még jóval kovid előtt és senki nem sérült meg, még a gyerekek sem.
3/9 A kérdező kommentje:
És az igaz, hogy ütközésíg kell benyomni?
2022. jan. 25. 12:43
4/9 Metionin válasza:
Nem. Konkrétan lassan végigsimítani vele a nyálkahártyát, megforgatni 1x és lassan kihúzni. Nem ütközik ott semmi.
5/9 A kérdező kommentje:
Hány cm-re dugják be kb.?
2022. jan. 25. 13:05
6/9 Metionin válasza:
Szerintem olyan 5. Legalábbis felnőtteknél az jön ki megszokottnak.
8/9 A kérdező kommentje:
Gyorsteszt volt, kibírható, kellemes csiklandozós érzés volt, és nem is ment olyan mélyre mint gondoltam.
Sajnos pozitív lett.
2022. jan. 25. 14:10
9/9 anonim válasza:
Amúgy se kell izgulni, ha nem sikerül, nem kell újra menni, ott rögtön megpróbálják még 3-4 alkalommal is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!