Miért nincs semmilyen bolt bezárás,kijárási
korlátozás vagy karantén? Értem én, hogy mindenkinek
át kell esni a fertőzésen Orbán szerint, meg vegyék fel
az oltást, csak az oltas mellett is elkapható jelenleg az
omikron.
Figyelt kérdés
Szóval mindenki megörült, hogy nincs karantén? Hogy nincsenek semmilyen intézkedések?
És ha nincsenek, hogy függ össze ez a választásokkal.
Azért kíváncsi lennék, hogy mégis mit akarnak még a rettegők? Kitalálták a maszkot, hordjuk, sz*rt sem ér. Kitalálták a karantént, szinte mindenki otthon volt, sz*rt sem ért. Jöttek a vakcinák, egész sokan beoltatták magukat, sz*rt sem ér. Azt hiszed, hogy ha két hétig mindenki otthon marad, akkor majd megszűnik létezni a vírus? Tanulj meg vele együtt élni, ahogy az influenzával. Ha félsz, oltasd be magad, de féltékenységből nem kell arra is ráerőltetni, aki nem dől ki egy kis megfázástól.
2022. jan. 25. 09:05
24/31 anonim válasza:
Hála istennek, hogy ébrednek az emberek és sz@rnak rá a tv-s nátha covidra.
Figyelj ha családapa-anya vagy, mész és teszed a dolgod, akkori ha belehalhatsz.
Menni kell dolgozni, hogy legyen pénzed élni.
Innentől kezdve bukik a mutatvány. Ezért nincs értelme lezárni, bezárni, tiltani.
Meg amúgy sem lehet egy egész országot felügyeli, hogy be is legyen tartva.
2022. jan. 25. 12:11
25/31 anonim válasza:
Meg emiatt is lenne nagyobb az ellenállás...
2022. jan. 25. 22:30
26/31 anonim válasza:
Nem járható út, ez már többszörösen bebizonyosodott.
2022. jan. 26. 16:11
27/31 anonim válasza:
Szerintem nincs értelme más országgal hasonlítani minket. Egyrészt általában is kevesebb oltott van. Máshol, ahol hasonló az arány összes oltottban, ott kor szerint az idősekből több oltott van, akár szinte 100%. Ráadásul azok is mind olyannal, ami hatásos náluk, nem úgy mint itt, hogy kinaival, ami 60 felett jóval kevésbé véd. És akkor nagy nehezen, jó sok idő múlva feltételekkel kaphattak rá egy pfizert, ami egy magában megint kevés főleg egy öregnek. Most jutottak el addig, hogy nagyon esetlegesen lehet kapni még egyet… mikor már letarolta az öregeket az, ami ellen minimum 2 friss pfizer, de inkább 3 kellett volna nekik…
2022. jan. 30. 09:32
28/31 anonim válasza:
Olvasd inkább azoknak a kommentjeit, akiknek mindenféle, hosszantarto, súlyos mellékhatásaik lettek az oltásoktól. Utána gondokozz, mennyire éri meg.
Különben is, legyengti az immunrendszert. Az oltás után már csak a covidot fogja ellenségként felismerni az immunrendszered, minden más veszélyes lesz. Ez sem jobb opció.
2022. jan. 30. 11:06
29/31 anonim válasza:
28-as ha te egy ember vagy és nem egy fűcsomó, akkor vagy 15 oltás már dolgozik benned, mert már egy naposan kapod az elsőt a TBC ellen. Bezony, az egész ország így áll, kivéve, aki olyan öreg, hogy 70 éve még nem volt ilyesmi, ezért nem kapott. Nem fura, hogy még élsz?
2022. jan. 30. 19:30
30/31 anonim válasza:
29 annyira buta vagy.. Nem a 28as vagyok, csak muszáj reagálnom. Az emberek nagy része nem oltás ellenes, ez a ti agyatokban van csak, mert annyira nem fogjátok fel, ami körülöttetek zajlik. Az emberek nagy része kísérleti vakcina ellenes! Aki akarja, nyugodtan adassa be magának, engem nem érdekel, de ti se szóljatok bele abba, ha valaki nem akar kísérletben részt venni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!