Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 Pfizer után mit kértetek?

2 Pfizer után mit kértetek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 16:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
18-as, menj már innen te dedós hazudós kis birka, erre senki sem kíváncsi itt
2022. jan. 23. 17:41
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a rengeteg választ! :)
2022. jan. 23. 17:51
 23/31 anonim ***** válasza:
88%
Pfizert és Modernát ajánlottak fel harmadiknak, én maradtam Pfizernél.
2022. jan. 23. 18:15
 24/31 anonim ***** válasza:
22%

"oltási szövődmény xd istenem, mekkora barmok vannak"

Egészségügyi dolgozó vagyok, és - ha baromnak nem is szívesen neveznélek akkor sem, ha igazából kiérdemelted ezzel a hangnemmel - sajnos nincsen igazad.

2022. jan. 23. 18:29
 25/31 anonim ***** válasza:
32%

16-os válaszolóként: Számomra döbbenetes, hogy lepontoznak egy értelmes választ. :) Viszont most már érthető, hogy miért is kellene visszavágni a Föld túlnépesedését.

Egyszerű megoldás lenne egy gyors vírussal és utána lassú oltásokkal leszabályozni a születések számát. Az egybites birkák meg mennének a 3.-4-5-10.-99.-ik "oltakozásra"... :)

Reméljük h. a sokadik újtípusú oltás sem fog kiváltani nem várt hatást, mindenesetre mai hír, hogy már a Pfizer - apropó, ajánlom megnézésre Szerelem és más drogok c. filmet, elég érdekes benne a Pfizert még nem nagy gyógyszergyártóként, hanem kb. házalós típusú kb. Gödény-féle reklám cégként látni (ami kb. 2000-es évek végén volt is) - szv. a Pfizer igazgatója sem preferálja a 3-4 havi oltásokat...valamiért...

Nem érdekes? - már dől a lé, de már a gyártó is óvatos...

Itt meg az a sz@r válasz, aki nem tolja magába kétetente ezt a kísérleti sz@rt, amiről azt sem tudja h. micsoda...

Persze, biztos Ti vagytok az okosabbak...

UI. az elmúlt pár hétben CSAK oltott kolléga betegedett meg az omikronnal...

2022. jan. 23. 18:32
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
3 pfizerem van.
2022. jan. 23. 20:18
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
25-ös,a 2 bites tanulatlan fejeddel ne akarj már hozzászólni a temához, mert hasonló sületlenség fog belőle születni, mint ez az ócska hozzászólásod. Birka
2022. jan. 23. 20:51
 28/31 anonim ***** válasza:
72%

Nah jó, akkor most komolyan.

Tényleg LEVEGŐT kértem a 2. Pfizer után, mert befulladtam.

2022. jan. 24. 04:45
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
sört.
2022. jan. 24. 12:15
 30/31 anonim ***** válasza:
47%
27-es, belőled nem nézem ki a 8 általánost sem, nem véletlenül vagy ennyire ráfixálva mások iskolázottságára. Nyilván szégyelled magad, mert még leérettségizni sem sikerült :D Sebaj, kukásokra is nagy szükség van, tehát inkább fogadd el, hogy átlag alatti értelmi képességekkel születtél, és nyugodj bele a sorsodba. Ne másokat vegzálj a lelki nyomorod miatt.
2022. jan. 25. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!