2 Pfizer után mit kértetek?
"oltási szövődmény xd istenem, mekkora barmok vannak"
Egészségügyi dolgozó vagyok, és - ha baromnak nem is szívesen neveznélek akkor sem, ha igazából kiérdemelted ezzel a hangnemmel - sajnos nincsen igazad.
16-os válaszolóként: Számomra döbbenetes, hogy lepontoznak egy értelmes választ. :) Viszont most már érthető, hogy miért is kellene visszavágni a Föld túlnépesedését.
Egyszerű megoldás lenne egy gyors vírussal és utána lassú oltásokkal leszabályozni a születések számát. Az egybites birkák meg mennének a 3.-4-5-10.-99.-ik "oltakozásra"... :)
Reméljük h. a sokadik újtípusú oltás sem fog kiváltani nem várt hatást, mindenesetre mai hír, hogy már a Pfizer - apropó, ajánlom megnézésre Szerelem és más drogok c. filmet, elég érdekes benne a Pfizert még nem nagy gyógyszergyártóként, hanem kb. házalós típusú kb. Gödény-féle reklám cégként látni (ami kb. 2000-es évek végén volt is) - szv. a Pfizer igazgatója sem preferálja a 3-4 havi oltásokat...valamiért...
Nem érdekes? - már dől a lé, de már a gyártó is óvatos...
Itt meg az a sz@r válasz, aki nem tolja magába kétetente ezt a kísérleti sz@rt, amiről azt sem tudja h. micsoda...
Persze, biztos Ti vagytok az okosabbak...
UI. az elmúlt pár hétben CSAK oltott kolléga betegedett meg az omikronnal...
Nah jó, akkor most komolyan.
Tényleg LEVEGŐT kértem a 2. Pfizer után, mert befulladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!