Aki átesett a covid fertőzésen és található a vérében antitest, azt miért nem fogadja el a kormány "védettnek"?
Bizonyítékok? Vagy csak durrogtatod a hülyeségedet?
Mármint akarod mondani, hogy Te nem tudsz semmit felmutatni és kötekedsz, durrogtatod itt magad? :D Te bajod.
Linkeltem. Egyébként meg egyszerű a matek:
"Hatásos" a covid vakcina:
- nem véd meg a fertőzéstől
- nem állítja meg a járvány terjedését
- nem véd a középsúlyos megbetegedéstől (orosz rulett, mint oltatlanként is)
- nem véd a súlyos/halálos megbetegedéstől (orosz rulett, mint oltatlanként is)
- 4-6 havonta meg kell ismételni az oltást (egyelőre ez az intervallum), hogy talán érjen valamit
Biztonságos: Több ezer/millió mellékhatást tapasztaltak, az enyhétől a kevésbé kellemesen át a súlyosakig, egy részük halállal zárult (pl. szívizomgyulladás vagy vérrög kialakulása miatt). Ahogy telik az idő, újabb és újabb részletek derülnek ki a mellékhatásokkal kapcsolatban, sok esetben olyanok, amelyekre előtte azt mondták, hogy "nem az oltás miatt van".
Bónusz: Több, mint 2 éve itt van velünk a vírus, ebből több, mint 1 éve oltanak. Változott valamit is a helyzet az oltással? Nem. Világszinten megvannak ugyanúgy a lezárások, korlátozások. Már a 3. oltás sem elég a "szakértők" szerint, 4-dikről beszélnek. Na meg persze kötelező oltásokról hadoválnak de észérv emellett nem szól, semmi.
Szóval akkor hol is tartunk? Jobb a helyzet az oltásokkal, mint nélkülük volt? (Nem)
12-es, szerinted a nem mindenki egyenlő a senkivel?
Mert hogy sajnos vannak, akik az oltás ellenére is meghalnak vagy súlyos tüneteik lesznek, attól a valóságban még ugyanúgy ott van mindenki más, akiknél meg használt az oltás.
Egyébként szerintem egyszerűsítsük le a kérdést.
Mi jelenthet jobb védelmet, ha valaki átesett 6 hónapja és mondjuk van ellenanyaga, vagy átesett és most mégis beoltják?
Kár, hogy áttették a kérdést ebbe a kategóriába. Ennyi erővel törölhették volna.
12-es, nem mindegy, hogy hány töltény van abban a fegyverben az orosz rulettben. Oltás esetén mind halál, mind kórházba kerülés, mind poszt-COVID szempontjából jóval kevesebb a töltény.
Jajj, te vagy az a nyomorék, akinek linkelhet az ember bármit, úgy is “hamisított statisztika” “lefizetett emberek készítik” “azt hiszel amit akarsz”, de a saját állításait SEMMIVEL, nem tudja bizonyítani, inkább lerendezi az egészet azzal, hogy “nem vitatkozok”.
Felesleges is vitázni veled, mivel bizonyítékok nélkül alapból vereségre vagy ítélve.
Én linkeltem tegnap is neked egy csomó adatot, kimutatást, de te ezzel szemben semmit nem tudtál felhozni, még arra se mentél, hogy esetleg megcáfold valós indokokkal az én állításaimat.
Ha nem tudsz vitázni, és csak a feszültséget kelted, akkor inkább hagyd abba a gyakorizást :)
#16: Ja, akkor Te vagy az, aki csak az ingerültségét adja ki itt és aki nem ért a hülyeségével egyet, az mind nyomorék meg hülye. :D Köszi, belőled nem kérek megint, mert tegnap is csak nyomtad a kamu ömlengéseid az oltás mellett de lejárt lemez vagy. :)
Igen, felesleges vitázni Veled, mert nincsenek érveid, sem bizonyítékaid. Vagyis próbálsz valamit mindig odahányni de hát azok nem valósak.
17
Miért, szerinted mi az elfogadható forrás? Te tudsz forrást linkelni az oltás ellen? Hiteles, nem random videó, hiteles oldal, például orvosi szaklap, WHO, ilyenek.
Ugye nem a kezeletlen autoimmun beteg vagy vagy pedig a mérnök, aki "gondolkozik"? Őket "ismerem" ugyanennyi pipával.
Hagyjad, semmit nem tud felmutatni, csak itt veri magát, mert “neki van igaza”.
Linkeltem nekik CDC, NHS, Izraeli hivatalos adatokat, grafikonokat, de szerinte kamu az egész, “összeollózott statisztikáknak” nem hisz, de cáfolatra már nem futja tőle :)
Egyedül annak hiszek, amit látok és tapasztalok. Amennyit összehazudoztak már az eleje óta a covid-ról meg a vakcinákról csoda, hogy bárki is hisz még abban, hogy az oltás fog véget vetni. Pontosabban ezek az oltások.
Ha lesz egy értelmes, működő, hatásos oltás, amelyekhez a nagy ígérgetéseken felül tényleges hatásosság is jár akkor hamarabb meg tudnak győzni.
Nem vagyok semm mérnök, sem autoimmun beteg (hálistennek). Eleinte hittem az oltásban csak fenntartásokkal kezeltem, kivártam, hogy hogyan teljesítenek. Hát sz*rul. Fentebb leírtam egy pár "apróságot".
Btw, nincs bajom azokkal, akik oltatnak vagy hisznek benne, a konteósokkal sem (bár az amúgy jobban zavar, hogy 5G-znek meg ilyesmi), mert igazából leszarom, hogy ki és mit gondol. Győzzenek meg hatásos vakcinákkal. Ezek az elején sem voltak azok (azt még elfogadom, hogy talán egy hangyaf*sznyit csökkenti a súlyos lefolyást de most erre sincs semmi konkrét garancia), most meg a delta-omikron ellen meg már annyit sem érnek, mint az eredeti variáns ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!