Be kell oltatnom magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most vagyok túl omikron variánson. Igaz az, hogy február 15-től nem lesz érvényes a védettségim, kivéve ha ráoltatok? Vagy hogyan gondolja ezt a kormány, egy nappal miután kigyógyulok, már menni kéne oltást adatni?2022. jan. 21. 15:45
11/19 anonim válasza:
“ Érdekes, ez is csak az előre menetelő Magyarországon van így :(”
Bocs kérdező, de nézz már körül kicsit!! Magyarországon kb semmi korlátozás nincsen, a maszkozáson kívül!
Ausztriàban a boltok 99%-ba be sem mehetsz ha nem vagy oltva. FFP2 maszk kötelező….
De ja, csak Mo-n van így…
12/19 anonim válasza:
Kérdező, ilyen esetben erősebb oltási reakció várható, de ennyi. Lehet oltani ilyen esetben, ha már 2 hete nem vagy lázas.
13/19 A kérdező kommentje:
Igen, körülnéztem egy kicsit. Ausztriában adnak 4 hónapos védettségi igazolást, ha átestél.
Nyomaszt, hogy elvárják két oltás és egy átesés után, hogy mégegyet beadassak. A második oltás után két hétig szarul voltam, 20 éves életerős emberként.
2022. jan. 21. 16:05
14/19 anonim válasza:
Megelőztek, én is azt akartam írni, hogy ha a Magyarországon ki vagy akadva "ez is csak az előre menetelő Magyarországon van így :(" akkor nem javaslom hogy elolvasd hogy az osztrákoknál milyen korlátozások vannak, mert sztrókot kapsz.
15/19 anonim válasza:
Ha van két oltásod és átestél igazoltan a fertőzésen kapsz plusz hat hónap érvényességet.Ez csak az oltás után megfertőződöttekre igaz.Megjelent a Magyar Közlönyben,szóval nem kell rögtön menni oltásra.
16/19 anonim válasza:
#13: Ausztriában a napokban tették kötelezővé! Tehát amit írsz, már ott sem érvényes. Pénzbüntetés van annak, aki nem oltat.
17/19 anonim válasza:
Nem kell még oltatnod, jól mondják, megjelent a magyar közlönyben.
18/19 anonim válasza:
16: Itt azt írják, hogy Ausztriában a kötelező oltás nem vonatkozik terhes nőkre és azokra, akik 6 hónapon belül átestek a fertőzésen:
19/19 anonim válasza:
Meg elvileg most csak azt szavazták meg, hogy ha a helyzet úgy hozza, akkor elrendelhetik a kötelező oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!