Ha már átestem a koronavíruson, akkor is be kell majd oltatnom magam, ha kötelező lesz az oltás?
Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 23:17
1/7 anonim válasza:
Nem lesz kötelező az oltás. De ha az is lenne, a koronavírust többször is ellehet kapni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem lesz kötelező az oltás, viszont az lesz az új “világútlevél”.
Az hogy a már gyógyult embereket indokolt-e oltani, gondolom attól függ hogy van-e ellenanyag a vérében, gondolom erre csak lesz majd valami teszt.
3/7 anonim válasza:
Mivel az antitest sajnos hamar eltunik a szervezetbol, kb felev utan ugyanolyan eselye van elkapni, ami foleg masokra nezve erdekes, mert terjeszteni is. Elvileg van ra viszont esely, hogy masodszorra mar nem akkora erovel csap le a szervezetre.
4/7 anonim válasza:
Influenza oltás is évente van, ez a vírus is mutálódhat és akkor erre is évente új oltás lesz, persze majd meglátjuk.
5/7 anonim válasza:
Tudtommal ma nincs még döntés az oltási kötelezettségről. Ha kötelezővé tennék, akkor be kell oltatnod magad, függetlenül az átfertőzésedtől és a felgyógyulásodtól. De nem hiszem, hogy kötelezővé tennék.
6/7 anonim válasza:
Hülyeség lenne. Ha elkaptad és túlélted az jobb mint bármilyen oltás. Ha újra és újra el lehet kapni akkor az újbúli és újbóli oltások sem érnek semmit nyilván. Főleg ha könnyedén átvészelted lenne nagy baromság minden alkalommal belövetned magad alumíniummal, higannyal.
7/7 anonim válasza:
Én átestem rajta, de beszeretném magam oltatni, hát ha meg kötelező lesz úgyis beoltanak, ha akarom ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!