Hogyan tud ártani a rendszeres oltás az immunrendszernek? Aki szerint árt, mit okoz, allergia, autoimmun betegségek?
Egészségügyben dolgozók, állatorvosok, sőt, néhány egyéb foglalkozás űzői is évente TÖBB oltást kapnak, mégse lesz semmi bajuk. Családtagom is van/volt érintett, nem lett autoimmun beteg az oltásoktól, nem lett allergiás semmire és nem lett Kaposi-szarkómája sem.
Arról nem is beszélve, hogy kisbabák mennyi oltást kapnak.
Arról nem is beszélve, hogy a természetes fertőződéstől se lesz semmi bajunk. Sokan évente 4-5-6-szor is náthásak, de nem megy tönkre az immunrendszerük, bármit is jelentsen ez.
Nem követem figyelemmel a médiát, de érzékeltem, hogy felröppent egy ilyen hír, talán hoax.
De mégis hogyan ártana a rendszeres (bármi elleni) oltás az immunrendszernek?
Jó, autoimmun betegséget tud triggerelni annál, aki hajlamos rá, nade náluk minden IS tudja triggerelni ezt, csak idő kérdése az előtörése.
Én annyit tudok, hogy a szomszédom, aki ápoló, egy stramm férfi.
Mégis csak panaszkodik az oltás (Pfizer) miatt.
3 napja kapta meg a harmadikat, 40Cfokos láza volt tőle!
A 3.-tól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!