Hogy lehet az hogy ilyen sokan jól vannak oltás után?
Érdekes a kérdés, én nem ezt tapasztaltam. Egy kollégám beadatta a jóféle mrns oltást, egy hónap múlva már nem élt. Tiszta a lelkiismeretem, mert próbáltam lebeszélni róla, de hitt a vakcinában. Ja és mondhatjuk, hogy nem az oltástól halt meg, de azért egy 40-es, jó kondícióban férfi, nem jellemző, hogy átalussza magát a másvilágra.
Olyat láttam, hogy valaki hosszú szenvedés után rákban meghalt fiatal létére de ilyet még eddig nem.
Amúgy meg a covidtól sem hal meg mindenki. Én a fenti történet miatt hagyom ki az oltást, a covidot meg minden akadály nélkül túléltem.
Én mindenfélét látok/hallok, azt is, hogy valakinek semmi baja nincs (most még), vagy semmi különös és olyanról is hallani, akinek igen.
Ez a fertőzéssel is ugyanígy van, sok oltatlan és oltott is elkapja a covidot, van, aki oltottként is kórházba kerül vagy iszonyúan szenved a betegségtől, van, aki oltatlanul tünetmentes vagy olyan nála, mint egy nátha, nem lehet tudni.
Ugye azt akarják elhitetni, hogy az oltás a megoldás, fontos, aki nem adatja be, az biztosan elkapja és kórházba kerül vagy meghal, aki meg oltott, az védett, de ahogy tapasztalom, ez nem ettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!