Mennyi oltottnál lazíthat a kormány a szabályokon? Covid19
Mit értesz lazítás alatt? Elég lazának tapasztalom a helyzetet. 3x vagyok oltva, Pfizerrel. Étteremben, kávézókban - ahová rendszeresen járok - az első pár hétben kérték, azóta nem. (Nem hinném, hogy ez azért lenne, mert megjegyeztek volna.Egy olyan menőbb helyen, ahol naponta van 2-3 tucatnyi törzsvendég, vagy akár ennek többszöröse, ez majdnem kizárt.)
Kávézókba, éttermekbe tehát lehet menni - elvileg oltva, gyakorlatilag meg nem láttam olyat itt helyben, akitől kérték volna a bizonyára borsos áron legyártatott kis plasztikkártyát.
A határok nyitva, ma is voltam kinn, a kinn álló szerv nem scannelte le a kártyát, csak rápislantott, és mondta, hogy köszönöm. Az osztrák meg, hogy Gute Fahrt!(Azaz jó utat!)
Ha nem tűnt volna fel, ez baromi jó biznisz.
Veszély helyzetre hivatkozva, gyakorlatilag korlátlanul lehet lopni, törvényeket módosítani, elvenni az alkotmányos alapvető jogaidat pillanatok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!