Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltás és vírus szkeptikusok...

Az oltás és vírus szkeptikusok akik itt is és Facebookon is nagy hanggal hirdetik a tanaikat, azok azért tudják ezeket így mert képzett immunológusok, virológusok vagy honnan tudják ezeket ilyen jól?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 16:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Persze majd vegyem fel a negyedik oltást is. Igaz attól még elkapom és terjesztem is a fertőzést. Kérdező majd akkor írogass ilyeneket, ha lesz normális oltás, amiből évente elég egy, és igazi védettséget ad
2022. jan. 16. 17:19
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Részem volt a Covidban, így mára már tudom, hogy mennyire nagyon át akarják kúrni a félbites hiszékeny rettegőket.
2022. jan. 16. 17:20
 13/22 anonim ***** válasza:
10%

@17:20

Igen ilyen 6 elemis okostónikat én is ismerek, hogy elkap valami kis megfázást aztán nyomja mindenkinek hogy: "hát én át estem a covidon, tök kamu, nem is durva egyáltalán".

Az intenzíven meg színészek fekszenek. :D

2022. jan. 16. 18:32
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

"Az intenzíven meg színészek fekszenek."

Az intenzíven eddig is feküdtek, most holmi tesztekkel kikiáltják őket tüdőgyulladásos "covidos" betegeknek, de eddig is tüdőgyulladásban hunyt el majd minden kórházban legyengült végstádiumos beteg.

2022. jan. 16. 18:39
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen igazad van kérdező.

AZ oltás és virus szkeptikusok csak nyomják a hülyeséget és ha kell hanem oltatják be az embereket.

Amikor senki nem tud semmit és aztán meg halnak meg sorozatban.

2022. jan. 16. 19:24
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

#4 Igen, szerintem engem most az oltásb*zik és az oltásellenesek tábora is lepontozott, de nem nagyon hat meg:DD

2es voltam

2022. jan. 16. 19:48
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

[link]

Tessék! Nyomassátok, ha imádjátok. Én oltó kutakat is építenék nektek.

2022. jan. 16. 20:09
 18/22 anonim ***** válasza:
19%

Ilyen amikor összegyűlik az oltásellenes "szellemi elit".

[link]

2022. jan. 17. 12:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a vírus, oltás szkepticizmus több szálon fut és szerintem a zöme marhaság. A grafén oxid, a népírtás, a meddővé tétel stb, ezek hülyeségek szerintem.

Azt a verziót tartom igen igen valószínűnek, hogy egy kínai mintájú, totális társadalmi kontrolt akarnak a fejesek bevezetni. Ehhez kell a green pass és a kötelező oltások, amik egyenlőre okos eszközökön futnak. Az oltás azért kell, hogy az idősebb generáció, akik nincsenek jelen a virtuális térben, ugyanúgy loggolva legyenek.

2022. jan. 17. 18:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Na igen. Még támogatást is adnak, csak váltson okostelefonra az ember.. [link]

Mert hogy lekapcsolják a 3g-t.. Kb semmit nem befolyásol, 2g mindegyik telefonon van!

2022. jan. 17. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!