Ha valaki elkapja a Covid-ot, és túléli, akkor szerencsés. Ha nem éli túl, akkor az természetes. Miért?
Aki meghal arra miért nem mondjuk, hogy balszerencsés?
2% esély van belehalni a fertőzésbe. Nem a halottaknak kellene balszerencséseknek lenniük, míg a túlélőknek meg természetesnek? Szerintem így lenne logikus. Mégis a médiában pontosan fordítva van. Úgy beszélnek róla, mintha 98% lenne a halálozási arány. Miért?
Nem bonyi ez, szerintem. Ha úgy kommunikálnák, ahogy te gondolod, akkor nem lenne pánik,nem hülyült volna meg a világ. Bár úgy veszem észre, hogy a pánik kezd alább hagyni, a környezetemben akiket ismerek és víruspánikolók voltak, most kezdenek szkeptikusak lenni. A harmadik oltást sem szeretnék már sokan felvenni, a negyediket meg végképp nem.
Mivel a pánik kezd alábbhagyni, biztos vagyok benne, hogy lesz még valami meglepetésben része az embereknek, hogy ez tovább düböröghessen,mert így elhal, leáll szép lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!