3. Oltás után mennyire ment fel a lázatok?
Nekem tegnap volt a 3.oltas 38 a lázam!
Mi lesz?
4-5-6 stb oltás...
Nem nem kötelező be adatni.
Nekem sincs és nem is lesz.
Makk egészséges vagyok...
Kisérleti nyúlnak nem állok inkább
#1 Okés, okés blablabla. Ügyi vagy, sikerült visszamondani amit a fb-s gazdáig a szádba raktak! Ha tudnád, hogy mennyi sz*rt raknak a kajádba vagy mennyi mindent szívsz be nap mint nap az orrodon abból a rendkívül tiszta levegőből ami körbe vesz, már kiszaladtál volna a világból. De abból kiindulva, hogy nem akarzs kísérleti nyúl lenni, gondolom születésedtől kezdve kizárólag bio dologokat eszel és soha se voltál beoltva vagy a csúnya korrupt orovosok által kezelve. Röhej.
Kérdésre válaszolva: Semmi, majd lemegy. Ha esetleg feljebb menne akkor menj be ügyeletre vagy hívd fel a háziorvost. Esetleg bevehetsz egy algopyrint.
3/4 a te választásod !
Továbbá nem a faceebóok ragta a számba, ha nem kiserleti gyógyszerből nem kerünk.
Amúgy se a munka helyem nem kéri, sem máshová nem kell részemre.
Fidesz adja mind 3 at ajandékba neked jah már a 4-iket is ! Lesz itt vagy 20-is .
Hamisan közölt adatokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!