Igaz lehet amit az oltásellenesek mondanak hogy repülőgépekből mérgeznek minket (chemtrail)?
Orvos látott már?
A laposföld túloldalán remek szakemberek vannak.
Szerintem itt Magyarországon kevesen lehetnek, akik érdeklődnek a téma iránt, és még kevesebben hisznek abban, hogy nálunk is megtörténhet ilyen. Szerintem nem igazán függ össze azzal, ki hogyan áll hozzá az oltásokhoz.
Tény, hogy az USÁ-ban több kísérlet is zajlott már a lakosságon. Akit érdekel, olvassa el ezt: [link]
Érdekesség: Magyarországon pár éve tavasztól őszig a jégesők megelőzése céljából ezüst-jodidot lőnek az esőfelhőkbe (igaz, nem repülőkről). Ennek a környezetre és az egészségre gyakorolt hatásai miatt vannak, akik aggodalmukat fejezték ki.
A kondenzcsíkokkal kapcsolatban: [link]
Én nem tartom magamat chemtrail-hívőnek (ezért is linkeltem chemtrail-kritikus oldalt), de nem is zárom ki teljes mértékben annak lehetőségét, hogy valamilyen egészségre káros anyag is kerülhet a levegőbe a repülőkből, pl. kerozin.
Mivel nem messze tőlünk van egy repülőtér, sok repülő megy el felettünk. Gyakran tapasztalom, hogy reggel még kristálytiszta, kék az égbolt, sehol egy felhő, aztán egyre több a fehér csík, ezek szétterülnek, és vékony felhőréteggel vonják be az égboltot délutánra. Egy forró nyári napon nem bánom annyira, de egy szép tavaszi vagy téli napon, amikor szeretném élvezni a zavartalan napsütést, nem örülök neki.
Összességében úgy gondolom, hogy a kondenzcsík nem egyenlő egy ártatlan, természetes felhővel (ami csak vízből áll), de bízom benne, hogy nincs benne más, csak ezek: "koromszemcsék, víz, különböző oxidok, kén, nitrogén és szén-dioxid", plusz néha egy kis üzemanyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!