Ma'snak is volt mostanában vesegondja/vesefájdalma az elmúlt 2 hónapban?
Figyelt kérdés
Nekem vasárnaptól tegnapig tartott, valószínűleg vesegyulladásom volt.
Ma beszéltem egy ismerősömmel és meglepetésemre ő neki is volt hasonló gondja, plusz most gyk-n is írtak ki páran ezzel kapcsolatosan kérdést..
Van valami vesegyulladást okozó járvány? Vagy esetleg az omikronnak van egy ilyen kevésbé ismert tünete?
2022. jan. 14. 22:29
A kérdező szavazást indított:
Nekem is volt
Nem volt
8 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ha valoban vesegyulladasod lett volna, osszehugyoztad volna magad a fajdalomtol es sirva rohantal volna az orvoshoz. Nekem volt (de 3 eve), senkinek nem kivanom azt a fajdalmat es nem mulik el csak ugy, kezeles nelkul.
Frissen es ropogosan most gyogyultam meg a koronabol, nem volt ilyesmi tunetem.
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig nekem elmúlt. 38és 39fok között ingadozott a lázam, 3 napig éjjelenként olyan volt mint ha kést szúrtak volna a hátamba, semmit nem aludtam. Két alkalommal hajnalba már kínomban befeküdtem a kádba, hogy a forró fürdő talán javít rajta valamit. Amíg a kádban voltam egész elviselhető volt, de mikor kijöttem szinte rosszabb lett mint előtte volt..
2022. jan. 14. 23:21
3/3 A kérdező kommentje:
Ja és emellett mikor nagyon pocsékul voltam, a pulzusom is 120 körül volt, és az istenért nem akart lejjebb menni.
2022. jan. 14. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!