Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg a 3. oltás lenne a...

Tényleg a 3. oltás lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Munkahelyen nálunk kötelező lett az oltás (hivatal)

14en vagyunk egy irodában és megjelent egy hónapja nálunk a covid. 14ből 6 megkapta a 3. oltást, ami érdekes hogy ott volt aki tünetmentes és mind egy orrdugulással enyhe náthás tünetekkel megússzta. A kétszer oltottak között is volt enyhe de közülük kettes súlyosabb volt, egy kórházba került de szerencsére ő is jól van. Szóval látszik egy különbség a kétszer és háromszor oltottak között ami engem meglepett (nem nagyon hittem ebben az oltásban)

Ami érdekes hogy egy oltásellenes Facebook csoportban is megosztották, hogy mennyi oltott van kórházban kikerült egy dokumentum, viszont ott sincs 3 oltott

[link]

2022. jan. 14. 07:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy a többi kétszer oltottnak is inkább erősebb tünetei voltak
2022. jan. 14. 07:06
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Az új mutációk ellen kell az emlékeztető oltás, igen.
2022. jan. 14. 07:20
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Végleges megoldás semmire nincs.
2022. jan. 14. 07:42
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Az oltás nem ad nyálkahártya védelmet, szóval az oltástol elvileg sem lehet az, hogy egy kis ordugulással megússza valaki.

Legtöbben már eleve rendelkeztek koronavírus elleni immunitással, az immunrendszer is emberfüggő, hogy hogyan reagál.

Már nagyjából 2.5 éve itt kering Európában a covid, aki jár emberek közé, már így vagy úgy találkozott vele.

Azokat viseli meg jobban akiknek amúgy le van terhelve a szervezetük, de őket az influenza is ledöntené, legfeljebb nem 2 csak 1 hétre.

2022. jan. 14. 08:13
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, én még egy oltást sem kaptam és enyhébb tünetekkel megúsztam a nagy "hullámokat"! Igaz napi rendszerességgel eszem a vitaminokat, amikor pedig fájt a torkom és köhögtem egy kicsit akkor megemelt adaggal 1-2 nap alatt túl lettem rajta.

Évtizedeken keresztül mindig elkapott valamilyen vírusjárvány, de most az utóbbi két évben alig valami, lehet azért mert elég sok vitamint ettem.

2022. jan. 14. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

"Az Európai Gyógyszerügynökség állásfoglalása szerint a négyhavonta beadott ismétlő oltások gyengíthetik az immunrendszert és legyengíthetik az embert "

[link]

Nem voltam beteg amióta van ez a cirkusz, lehet, hogy tünetmentesen, vagy enyhébb tünetekkel már rég átment rajtam. Oltatlan vagyok.

2022. jan. 14. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
18%

Ne higgy a szemednek, és ne higgy a statisztikának: minden csak véletlen egybeesés, tévedés, cirkusz, és hazugság. Az oltás nem működik, és egyébként is sanyika oltatlan és semmi baja nem lett, az ismerősöm ismerőse meg az intenzíven dolgozik és nem győzik elszállítani a 3x oltott hullákat. Oltatlan ember még alig halt meg covidban, csak ráírják a papírra: anyám unokatestvérének a barátnője 1 zsák krumpliért beleegyezett, hogy ráírhassák a 98 éves végbélrákban elhunyt apjának kartonjára, hogy kovid.

Vitamint szedjél, gyömbérteát igyál, és teliholdkor dugj egy szem áfonyát a köldöködbe: még senki nem halt meg covidban, aki ezzel a természetes módszerrel védekezett.

2022. jan. 14. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit beszélsz te a 3. oltásról? 🤣😂 Már a 4. jön.

"Ha valakinek szüksége van a negyedik oltásra, négy hónappal a harmadik után, az vegye fel, hat hónap után pedig kifejezetten javasolja is a kormány azt"

[link]

2022. jan. 14. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8-9 oltást terveznek állítólag.
2022. jan. 14. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Ami gyorsan terjed gyorsan fog mutálotni is akár.
2022. jan. 14. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!