Mikor jönnek elő a hosszútávú mellékhatásai az oltásnak? Egy év alatt harmadik kaptam, negatív laborlelet pár napja
Ha chipet ültetnek be, akkor miért szükséges 3-4 oltás?
Oltás után mitől emelkedik az elenagyagszint?
Na jó, látom nagy zavar támadt az erőben😂. Nem a reality-n van a hangsúly, látom sikerült kiragadni a lényegi információt. A lényeg, az 1974-ben rendelkezésre álló technika.
Akinek van kedve, ezeknek utána nézhet.
Great reset, ezt a legjobb elsőkézből, Klaus Schwab könyvéből megismerni. Klaus Schwab amúgy a world economic forum alapítója, aki amúgy rotschild gyermek, a mentora Henry Kissinger több, mint 50 éve😃
Agenda21 terv. Tudom ezek konteók, meg a föld is lapos, tudom én ezt, úgyhogy ne is mérgezzétek magatok ezzel, meg bonyi is lenne.
Oltási meglegyen, lehessen menni bulizni, meg moziba, a többi le van szarva😃
Nálad van hatalmas nagy képzavar. Még mindig nincs semmi értelme annak, hogy mi volt 1974-ben, 2022-van. De azért örülnék ha válaszolnál a kérdésemre és nem csak csúsztatnál: Ha valaki le akar hallgatni embereket vagy folyamatosan követni akarja akkor miért a nehezebb és komplikáltabb utat választaná? Miért akarna több millió chipszet legyártatni és vakcinákba tölteni, utána megoldani a logisztikai problémáit, pláne még megküzdeni azzal a sok lúzerrel aki b*aszik bevenni? 1 sec alatt le tudja bárki hallgatni a telefonodat, követni tud téged a gps adatok alapján, minden információ megtalálható rólad az interneten.
Jajj, te jó istenem! Mennyire nem vagyok meglepődve. Köpködsz, hogy az oltottak agyát átmossa a "mainstream" média, közben tűpontosan ugyan azokat a közhelyeket üríted ide amiket a nagybetűs DOKTORAID a szádba rágnak. #GreatReset #klausschwab #Agenda21
De azért rendszerezzük már egy kicsit a dolgokat, mert kezd egyre szánalmasabb lenni...
Most akkor a "háttérhatalmak" meg akarnak minket ölni és 500 millióra lecsökkenteni a lakosság számát, biorobotokat akarnak belőlünk csinálni a chipszek segítségével, megakarnak minket figyelni ezekkel a chipszekkel vagy a nemzőképességünket akarják tropára vágni, hogy ne szaporodhassunk? Gyógyszermaffiát kihagytad! Nagy hiba egy ilyen fanatikustól!
Népírtással már 20 évvel ezelőtt is riogatták az embereket az ilyen csökkent képességűek, az Agenda21 kamu fostól meg már vagy 10 évvel ezelőtt is rettegtek a hozzádhasonló betegek. Ahhoz képest majdnem exponenciálisan szalad fel a népességszáma a Földnek. :)
12-es, senki nem akar lehallgatni, te nagyon egyszerűen látod ezt és akkor még nagyon finoman fogalmaztam, hogy ne tiltsanak ki😃.
Első körben el kellene olvasni a könyvet, nehéz olvasmány, jegyzem meg, de tanulságos. Csak hogy valamennyire képbe kerülj, hogy mi konteó, mi terv, mi hülyeség stb.
A chipről: próbáld meg megkeresni azt a cikket, amiben amerikai hírportálokon bejelentik, majd a magyar médiában is megjelenik itt ott, hogy kész van a chip. Le van írva, hogy "mit tud" ez is tanulságos.
Tudom és hidd el, értem is, hogy te leragadtál ott, hogy lehallgatnak, meg követnek, ez egy kicsit vicces annak fényében, hogy Elon Musk az agyba fog néhány éven belül, az idegrendszerhez kapcsolódó chipet ültetni. Lehallgat, meg követ, mi?
A csip arra kell, hogy befolyásolja a gondolataid a Billgéc. Ellenálhatatlan vágyat fogsz érezi, hogy végre vegyél egy jogtiszta Windowst.
"Akik legjobban félnek attól, hogy Bill Gates chipet ültet beléjük az oltással, hogy helyettük gondolkozzon, azoknak lenne valójában a legnagyobb szükségük arra, hogy Bill Gates chipet ültessen beléjük az oltással, hogy helyettük gondolkozzon."
/Dakota közmondás/
Taiwanért folyik a harc. [link]
Kínaik vagy amcsik fognak csipet ültetni az emberekben.
16-os, ne legyél már nevetséges😂.
Itt egy cikk magyarul, az indexről.
Neuromorf chip.
Ja, minek igaz? Azért mert te nem tudod, hogy minek, azért még vannak más emberek is, akik tudják, hogy minek.
Nem tudom, külföldiül írt cikkeket is mutathatok? Vagy tolmácsot, hiteles fordítást kérsz? Besz@rok a homokba dugott fejeteken😂.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!