Akik oltatlanná váltok februárban, be fogjátok adatni a negyediket?
Már hivatalos: február 15-étől csak az minősülcoltottnak, aki legfeljebb 6 hónapon belül kapta a legutóbbi oltását. Tehát akik tavaly augusztusz felé beadatták a harmadik, úgymond booster/emlékeztető adagjukat, sorba is állhatnak a negyedikért, majd ősszel az ötödikért, s így tovább.
Ti felveszitek, vagy kihagyjátok, és vártok a helyzet javulására?
A gond ezzel a vakcina(izével) szemben, hogy minden ismétlődő oltás gyengíti az immunrendszert!
Ha jön majd egy "sima" influenza járvány, vagy bármilyen nyavalya (fekete gomba fert., vírusos agyhártya gyulladás, stb) akkor mindig minden ellen vakcina?
A vakcinagyártók valahol nagyon elvetették a sulykot! Értem én, hogy most "ebben van a pénz" és ez egyúttal egy jó profittermelési lehetőség, mindenki szeretne a "tortából" kihasítani a maga részét (gyártók, viszonteladók, politikusok, virológusok, és még az akadémiai professzor urak is elismertségre és megbecsülésre törnek pld.: Boldogkői, Merkely stb.) de azért az emberek hüleséggel szembeni küszöbértéke nagyon kezd lecsökkenni! Nem minden baromságot tudunk már hosszútávon tolerálni!
Azt sem értem, hogy aki a negyedik oltást is felveszi, az hogyan fogja megemészteni az az apró kognitív disszonanciát, hogy mások meg egyet sem voltak hajlandóak felvenni, de "élnek mint hal a vízben", semmi bajuk! Akkor miért is kellett neki felvennie, vállalva egy csomó értelmetlen oltási szövődményeket/károsodást?
“ Vagyis jelenleg egy árva szó sincs arról, hogy aki augusztusban kapta meg a harmadikat, az nem minősül majd oltottnak.”
Igen ez így igaz.
De ugye nem vagyunk amnéziások, és emlékszünk arra, hogy “nem lesz kötelező”, aztán “nem vesszük el a jogokat, csak aki oltat az visszakapja őket”, “2 oltás kell”, “nem kell 3.”, “időseknek ajánljuk a 3.-at”, “mindenkinek ajánljuk a 3.-at”, “Neeeem lesz szükség a 4.-re”.
Szerintem nem kell 80 feletti intelligencia, hogy az ember lássa az irányt.
“ sajnos több embert is ismerek, aki meghalt covid okán és oltatlan volt.”
De vizet is ittak! Ezt nem tagadhatod. Mi van ha az ölte meg őket? 😉
17: nem azt írta, hogy minden oltatlan, hanem azt, hogy "mások".
Én hozzátenném, hogy ezek a "mások" jóval többen vannak, mint ahányan azok, akik 2 év alatt meghaltak a vírus miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!