Melyik a legjobb covid gyorsteszt?
Figyelt kérdés
Patikában kapható tesztek közül.
Ezek vannak előttem:
Screenitalia Covid-19 nyálteszt 1x
BOSON Antigén Covid-19 gyorsteszt 1x
Biosynex autotest Covid-19 gyorsteszt 1x
2022. jan. 13. 07:33
1/10 anonim válasza:
Mind kimutatja. A legolcsobb is.
2/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy.
A pozitív tuti az, a negatívat pcr rel kell erősíteni
3/10 anonim válasza:
A PCR a legpontosabb a sima Antigen teszt nem annyira megbízható
4/10 anonim válasza:
Ezek közül a Biosynex, de webshopból sokkal olcsóbban lehet rendelni pl. Clungene-t, ami szintén megbízható.
5/10 anonim válasza:
De sok a felpontozott szakértő 🤣 kar, hogy csak orvosok mondanak mást
6/10 anonim válasza:
COVID-19 ANTIGÉN NYÁLTESZT - BERIGHT - erről tud valaki valamit?
7/10 anonim válasza:
Az ingyenes a legjobb aminek alapból járnia kéne minden egyes magyar állampolgárnak😊Dehát a lobbi nem engedi ugye
8/10 Senior Séf válasza:
Az omikron esetében a gyorsteszt szinte mindig negatív eredményt ad.
9/10 anonim válasza:
6-os, csinàltàl végül olyan tesztet? Kettőt csináltam ma, egy garatost, az pozitiv, és egy àlltalad emlitettet. Az negatív
10/10 anonim válasza:
6os vagyok: igen, nekem negatív lett. Végül azóta meggyógyultam, nem ragadt rá senki másra (orrfolyás, hapci, hőemelkedés és gyengeség tüneteim voltak 5-6 napig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!