Hogy tudnám elkapni az omikront?
Figyelt kérdés
Aki elkapta hol kapta el? Védettségire szükségem van mindenképp 3 hónap múlva viszont pajzsmirigy problémám miatt majdnem belehaltam az oltásba. Sajnos az orvosok nem adnak oltásmentesítő igazolást.2022. jan. 12. 09:42
11/20 anonim válasza:
Figyelj én tudom rá a leghatásosabb módszert!:D
Beviteted magadat kórházba valamilyen sűrgős dologgal,majd ott a ha éjjel a szoba társaid mind elalszanak mindenki italába beleiszol, aztán kimész és akármilyen használt dolgot találsz lenyalogatod! Tuti el fogod így kapni!
12/20 anonim válasza:
Csókolózol egy bizonyítottan omikron fertőzöttel.
13/20 anonim válasza:
#11 Az az egyéb kórházi fertőzések miatt elég necces lenne!
14/20 A kérdező kommentje:
"Csókolózol egy bizonyítottan omikron fertőzöttel."
Hát nem vagyok egy adonisz, nem úgy megy az...
2022. jan. 12. 18:47
15/20 anonim válasza:
Inkább azt mondd meg, hogy ha kaptál egy oltást, amibe belehaltál majdnem, az arra kapott védettségi miért nem jó?
Nagyon sántít ez.
17/20 anonim válasza:
15: Honnan tudhatta ezt tegnap?
18/20 anonim válasza:
Így viszont hiába kapja el, 3 hónap múlva semmiképpen nem lesz fertőzésen átesettként védettségi igazolványa...
19/20 anonim válasza:
Fideszes körökben már előre el szokott terjedni néhány infó mielőtt bejelentenék. Lehet hogy hallotta valakitől.
20/20 anonim válasza:
#18 Na igen, ez meg a másik.. Lehet hogy csak félinfót hallott.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!