Nem tudom elkapni a koronavírust, ezáltal védettségi igazolványt sem tudok szerezni, mit tegyek? Oltatni nem akarom magam egy olyan vírus miatt, amit elkapni sem tudok.
A mellettem ülő kollégám aki betanított, Covidos lett, elmentem tesztre, negatív lett.
A velem élő barátnőm pozitív lett, nekem negatív lett a tesztem, pedig karantén alatt végig együtt voltunk.
Szóval elmentem ellenanyag tesztre, viszont nincsen bennem ellenanyag.
Legutóbb a céges bulin a szobatársam lett pozitív, én szintén negatív lettem.
Olyan munkaköröm van, ahol napi szinten nagyon sok emberrel találkozok, 2 havonta csináltatok ellenanyag szintet, de egyszerűen nem sikerült elkapnom ezt a vírust, viszont elkezdték pedzegetni a munkahelyen, hogy kötelezővé akarják tenni a védettségi igazolvány meglétét.
Viszont én nem akarom beadatni magamnak az oltást amikor egyszerűen elkapni sem tudom ezt a vírust, mit tegyek?
Értem a kérdező dilemmáját és gondolat menetét. Hisz ha eddig ilyen körülmények között tényleg nem kapta el a vírust könnyen lehet hogy immunins. Mert minden vírusra van immunins szervezett, különben már kihaltunk volna - még más élőlény is.
De oltassa be magát, mert kell az igazolás. Viszont megértem, ha a vírust nem kapta el merje-e az oltást vállalni. Mert felesleges kockázat is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!