Mennyi az eselyem igy elkapni a covidot?
Szoval ha feleségemnek a homerojet hasznaltunk amit alt szajba kell rakni,
O covidos volt Es julius 6 an Meg gyogyult
Utana is hasznaltal rendszeresen.
Most Meg mertuk hogy van e lazam Es kesobb jutott eszembe hogy hasznalta azt a merot..
Gyorsan gargalizaltam utana iodinos oblogetovel.
Mennyi az eselyem hogy pl a virus 25-30 napig a homeron rajta marad?
+ hogy elkaphatom e?
Feleségem azt mondta nem mivel utana is rendszeresen hasznalta Es oblogettem is ami elpusztitja a virust..
Szerintetek?
+ info bevok oltva sinopharmal mind ketto adaggal
Lefertőtlenítettétek azt a hőmérőt? Szerintem eleve gusztustalanok az ilyen eszközök. Miért nem lehet egyszerűen olyat venni, amit csak a hónod alá teszel?
Reméljük, hogy nem lesz baj.
De ha ő a feleséged, akkor gondolom egy fedél alatt voltatok akkor is, amikor fertőzött volt.
De ha nem is, kizárt, hogy valaki ne kapja el. Valószínűleg már mindenki elkapta egyszer legalább.
Ha egy háztartásban élsz a feleségeddel (gondolom én), akkor ha valahol meg is tapadt a vírus, tuti nem csak a lázmérőn tette azt meg. Ha már Július 6-án ténylegesen meggyógyult, akkor kétlem, hogy még lenne rajta életképes vírus.
Egyébként nem is értem, hogy miért kell szájban mérni? Hónaljban sokkal higiénikusabb, nem tocsog feleslegesen az ember fertőzött nyálában. Persze mindentől függetlenül a betegség végén/ lázmérő máson történő alkalmazása előtti fertőtlenítés a legbiztosabb.
Írtam értelmes vàlaszt. Kitörölték.
Annyit kérdezek:a nagy oltàsi mizéria utàn tudid kiket vitték a mentősök? Nem szabad mondani...
"Mennyi az eselyem hogy pl a virus 25-30 napig a homeron rajta marad?"
Zéró, nem jellemző a felületi terjedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!