Hogy lehet valakinek ugyanolyan a COVID lefolyása, ha tele van antitestekkel (oltott), mint amikor nincs antitestje (oltatlan)?
Egy kérdés alatti vitában merült fel, de inkább "kiemelném", mert tényleg érdekel egyébként.
(Jó, vagy oltottan kapja el, vagy oltatlanul / túl rég oltottként, nem is a jóslás része érdekel, hanem az, hogy miért tartják sokan haszontalannak az oltásokat annak ellenére, hogy antitestet termeltetnek.)
30
Nem lehet különböző embereket összehasonlítani, mert más-más szervezet.
Az embernek saját magához képest segít, hogy van már antitestje.
Ó, és azt is magyarázd el, miért oké szerinted, hogy annyi beteg kerül kórházba emiatt, ami azt eredményezi, hogy túlterhelődik az egészségügy!
Fejlett és fejletlenebb egészségügyi ellátással rendelkező országokban egyaránt.
"ami azt eredményezi, hogy túlterhelődik az egészségügy!"
Semmi nem terhelődik túl, ez egy oltári kamu. Svédországban nem terhelődött túl semmi, noha alig hoztak korlátozó intézkedéseket, ráadásul az Unioban náluk van a legkevesebb kórházi ágy. Egyharmada a magyarénak: [link]
"Mivel Stockholmban a kórházi ágyak száma 3850 körül van, mindenki számára nyilvánvaló, hogy az egészségügyi rendszer soha nem volt túlterhelt, annak ellenére, hogy a médiában az ellenkezőjét állítják. És bár igaz, hogy a kórházak jelenleg 100%-os kapacitással rendelkeznek, hamis azt állítani, hogy ez a helyzet bármilyen szempontból szokatlan. Svédországban az egyik legalacsonyabb a 100 000 lakosra jutó kórházi ágyak száma Európában, és a kórházak mindig 100%-os kapacitással működnek ebben az évszakban." [link]
Felfogási nehézségeid vannak?
Vagy esetleg úgy képzeled, egyszerre csak a világ összes országa összefogott, és mind azt hazudta, sőt színészekkel és statisztákkal demonstrálta is, hogy mennyire tele vannak a kórházak?
Nálunk még nem, de tavasszal nagyon is. Meglátjuk, mi lesz, ha megugrik a fertőzöttek száma. Nem tudom, Svédországot elérte-e az omikron hullám, nem tudom, mennyire ugrik meg ettől a kórházban ápoltak száma, reméljük, ezúttal nem fog. De én nem a jövőről írtam, hanem az elmúlt hullámokról, hiszen te is azok komolyságában kételkedtél.
Szóval, tudsz válaszolni a feltett kérdésekre? Mellébeszélés és a szimpla tagadás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!