Klinikán végzett Covid PCR teszt eredménye nektek mennyi idő alatt lett meg?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 13:12
1/7 anonim válasza:
Szüleimnek pénteken vettek mintát és EESZT-n (webes felülete az egészségügynek) vasárnap délelőtt lett látható az eredmény a dokumentumok között, de a laborvizsgálat szombaton este kezdődött .
Megjegyzem maga a laborvizsgálat is bekerül, mint esemény, de előbb csak az, amikor kezdték és amíg végdátum még nincs ott, addig várni kell.
Ha jól emlékszem két dokumentum is kiállításra kerül az eredményről.
2/7 Ypszilon1980 válasza:
Nekem nemrég egy nap volt.
4/7 anonim válasza:
Hát akkor nemtudom nálam mivan. 12.én vették le. 17.-e van. 😭 Eeszt-n sincs fent.
5/7 anonim válasza:
#4-es A labor rész sincs bent, hogy elkezdték volna?
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok. Nincsen sajnos. Vagyis nem volt. Mint kiderült, elhagytak.... Ezert a haziorvos kéthetts újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!