Covid után a PCR teszt mikor ad negatív eredményt?
Február 19-22 között fertőződtem. Az első tünet 24-én volt, enyhe torokkaparás (akkor még reménykedtem, hogy más lehet), 28-án lett szaglásvesztés.
Teszt március 2-án. A doki azt mondta, onnantól számít a hatósági karantén, de a határozatban február 24 van. Azt tudom, hogy a 10 napon kívül 3 nap tünetmentesség is kell, ma még vannak enyhe tüneteim.
Ha esetleg a tünetek 1-2 napon belül elmúlnak, mikorra várható, hogy tudok negatív PCR tesztet produkálni?
Bárcsak ki lehetne így matekozni.
Akkor már nem itt tartanánk.
Ismerek olyat, akinek négy pozitív tesztje volt egymás után, és több mint két hónapos volt a karantén.
A karanténból szabaduláshoz csak egyes munkakörök esetén kell negatív teszt, ez nem érint, nálam ehhez elég a három nap tünetmentesség.
De mennem kellene kórházba, oda meg csak negatív PCR teszttel mehetek. Csak érdekelne, mi az átlagos ebből a szempontból?
Nem érted? Nincs átlagos.
Csináltasd meg a tesztet. Vagy-vagy.
Ennyi.
Szlávik itt elmagyarázza:
#7: Sajnos, van okom a félelemre. Rosszindulatú vérképzőszervi daganatos megbetegedésem van. A kivizsgálásomat felfüggesztették, a kezelést elhalasztották mert két szobatársam fertőzött lett. Hazaküldtek, kiderült, én is elkaptam.
És csak pozitív PCR teszttel mehetek vissza folytatni a vizsgálatokat, és elkezdeni a kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!