Miért szólt meg egy ember a vonaton, hogy szövetmaszk van rajtam?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem érti miért nem képesek az emberek normális maszkot felvenni. Én úgy tudtam, hogy a textilmaszk is elfogadott és nem értem a kiakadását.2022. jan. 7. 19:05
11/15 anonim válasza:
Valszeg nem olvasta az elmúlt 2 évben, hogy nem egy eset volt itthon is ahol késelés lett a vége mikor valaki maszk miatt kötözködött tömegközlekedésen.
Egy dolog valakire szólni mert nincs rajta maszk ahol kellene.
Egy másik dolog ha valakin van de szabálytalanul és ezért szólnak rá.
Na de azért beszólni mert textilmaszk van valakin?
Az ilyennek kajak kijárna egy emberes pofon.
12/15 anonim válasza:
Milyen jó, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim, mert sehova semmilyen maszkot sem kell hordanom. :D
13/15 anonim válasza:
#12! Igen, értelmi sérülteknek nem kell, de azért nem szép dolog ezzel dicsekedni.
14/15 A kérdező kommentje:
Hallássérülteknek sem kell (mint például édesanyámnak). Ne vegyetek mindenkit egy kalap alá.
2022. jan. 10. 13:14
15/15 anonim válasza:
#13! Számomra éppen az az értelmi sérült, aki birka módon követ minden előírást, s képtelen használni az elvileg meglévő józan paraszti eszét, hogy észre vegye mi is folyik itt valójában "védekezés" címszó alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!